Eladó lakás, Debrecen, Csapó utca, 17400000, 33 nm

Azonosító: iROBOT 1167845 | Feladva: 2017.01.07 | Megtekintve: 6

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Nagy Lajos

HIRDETÉS

Ár17 400 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Debrecen

UtcaCsapó Utca
Terület33 m²
Ft/ m²527 273
Építés tí­pusatégla
Szobák száma2
FűtésTávfűtés
Kilátásutcai
Parkolásudvari beálló
Emelet1
LiftNem


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Debrecen belvárosának szívében, a Nagytemplom mellett, (a főtéren a Csapó és Piac utca sarkán) I. emeleti, 33 a valóságban 57 m2-es hasznos területű, teljes körűen felújított, különleges megoldású lakás eladó.
Az ingatlan jellemzői:
A tehermentes lakás Debrecen főterén lévő kétemeletes ház első emeletén található, amit gyönyörű kovácsoltvas körfolyosóról közelíthetünk meg.
Házon belüli elhelyezkedése kiváló, hiszen alul, felül és két oldalt is lakásokkal védett így télen a ház egyik, (ha nem egyetlen) legmelegebb lakása és nem utolsó sorban mentes a rendezvények zajától mivel ablaka a rendezett belső udvarra néz. A hő megtartásában, illetve a zaj kizárásában további segítséget nyújtanak az 50 cm-es külső falak és a műanyag nyílászárók is, melyek a teljes körű felújítás során lettek kicserélve.
Kiváló elosztása tág lehetőséget kínál arra, hogy irodának, iroda+lakásnak, két generációnak, nagycsaládnak vagy akár befektetésként albérleteztetésnek gazdaságos, kényelmes, praktikus legyen.
Alapterülete 33m2, amit tovább bővít 8,7 m2 –el a galéria, amin kényelmesen állva is elférünk (így nem csak hálónak használható) illetve a külön feljárattal rendelkező két hálófülke 14 m2-el. A belső emeleti megoldásnak köszönhetően közel 60m2 hasznos területe van a lakásnak. Mivel a fűtés, a közös költség stb. elszámolása alapterületre történik igen gazdaságos, hiszen ezek a 33m2 alapterület alapján kerülnek elszámolásra. Így a közös költség pl. mindössze 3300 Ft.
Minden helyiség rendelkezik (műanyag) nyílászáróval biztosítva ezzel a tökéletes szellőztetés lehetőségét. A nappali redőnyös. Lakáson belül az ajtók fenyőből készültek. Felújított villanynak és a feltöltős villanyórának köszönhetően ennek költsége sem éri el a havi négyezer forintot.
A galéria a nappaliból, a konyha és a fürdőszoba feletti hálók az előszobából egymástól független feljáróról közelíthetőek meg.
A lakáshoz tartozik egy önálló tégla falazatú, zárható pince is. A patinás, zárt udvaros társasház belső udvarán lakógyűlési határozat esetén parkolási lehetőség van.
Az alig harminclakásos rendezett ház csendes békés, igényes lakóközösséggel bír. Belváros lévén remek infrastruktúra, villamos a ház előtt. Ha egy kis rezsijű kényelmes ingatlanra vágyik a belváros szívében megtalálta!
...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 161287

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Debrecen

14.5 millió
34
1 + 1
szoba

Eladó lakás
Debrecen

28 millió
106
3 + 1
szoba

Eladó lakás
Debrecen
Egyetem Sugárút

12.9 millió
39
1
szoba

Eladó lakás
Debrecen
Péterfia Utca

32.5 millió
65
2
szoba