Eladó lakás, Budapest XII, Istenhegyi út, 77990000, 160 nm

Azonosító: iROBOT 1300711 | Feladva: 2017.02.16 | Megtekintve: 7

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: OTP Ingatlanpont | Referens: Gudeincz Anikó

HIRDETÉS

Ár77 990 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XII kerület

UtcaIstenhegyi Út
Terület160 m²
Ft/ m²487 438
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma4 + 3
FűtésGáz (cirko)
Parkolásudvari beálló
BútorozottNEM
Emelet2


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Befektetők, design, egyedi lakásra vágyók figyelem! Eladásra kerül a XII. kerület frekventált részén, egy impozáns, míves, békebeli villaépület 160 nm-es tetőtere. A gyönyörű stukkókkal díszített ház saját zöld parkkal, ősfákkal van körülvéve. A tetőtér örök panorámás kilátást nyújt többek között a Budai Várra is, de minden irányba élvezhetjük a páratlan panorámát. A tetőtérhez 2 kocsi beálló is tartozik a kertben, de továbbiak is igényelhetők. A tetőtér tulajdonosát megilleti a lakás feletti 60 nm-es padlás tulajdonjoga is, amennyiben Ő azt be kívánja építeni, és ezzel értéknövelő felújítást végez a ház tetőszerkezetén. Mindez közgyűlési határozatban szerepel! Jelenleg a 160 nm-es területen 2 lakás van kialakítva külön helyrajzi számmal, egy 100 nm-es és egy 60 nm-es lakás. Értékesítése csak együtt lehetséges. Mindkettő lakott, átlagos állapotú, tulajdonosuk azonos. A két lakás közös költsége összesen 28.000 Ft. A ház igazi kuriózum, lokációját tekintve a város szívében, mégis zöld övezetben helyezkedik el. A tetőtér teljes, sőt az átlagosnál magasabb 3,1 m belmag ággal funkcionál, így igazi csodát lehet álmodni belőle. Ajánlom olyan befektetőknek, akik becsülik a régi értékeket, meglátják benne a ház szelleméhez méltó exclusíve kialakítási lehetőséget!
A házat egy papírgyáros építtette. Szakértők szerint rendkívül m zív szerkezetű, vastag falakkal, jó alapokkal. Állaga és állapota stabil és az új építésű házak minőségéhez képest is kitűnő.
A ház megtakarítással is rendelkezik, kiváló és összetartó a lakóközössége. A tetőtéri 2 lakáson kívül 6 lakásban laknak a házban.
A lakás engedélyezett-, de az új tulajdonos által testre-szabandó és megújítandó FELÚJÍTÁSI TERVEK-kel is rendelkezik! A meglévő tervdokumentációkat díjmentesen átadja a jelenlegi tulajdonos.
A két lakás összenyitható.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását akár hétvégén is!

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XII
Stromfeld Aurél Út

69 millió
130
3 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest XII
Moha Utca

79.9 millió
150
3
szoba

Eladó lakás
Budapest XII
Kissvábhegy

89.9 millió
157
5 + 1
szoba