Kiadó ház, Budapest XII, Arató utca, 803296, 303 nm

Azonosító: iROBOT 1182014 | Feladva: 2017.02.26 | Megtekintve: 9

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel! Vigyázzon! - Ne legyen Albérletcsalás áldozata!

Iroda: Lotushouse | Referens: Milovecz László

HIRDETÉS

Ár803 296 Ft
IngatlanKiadó ház
Település

Budapest, XII kerület

UtcaArató Utca
Terület303 m²
Telek1 000 m²
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma5
FűtésGáz
Kilátáskertre néző
Parkolásgarázs
BútorozottNEM
Emeletek - összesen3


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda egyik legkeresettebb, legszebb környékén a Széchenyi hegy déli lejtőjének közelében, biztonságos, csendes környezetben található az ingatlan. Az 53-as busszal, ami 5 perc sétával elérhető, 20-25 perc alatt Újbuda központjába is eljuthatunk. Ezen a környéken találkozhatunk, Buda visszafogott, csendes eleganciájával, intim udvarokkal, kertekkel. Szinte az egész utca kialakításakor figyelembe vették a saját, szeparált kertek kialakításának lehetőségét. Autóval, 10 percnyi távolságra, jó hírű iskola, angol nyelvű magánóvoda, játszóterek, orvosi rendelő, éttermek találhatók.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű családi ház, 2000-ben épült, neves építész saját otthonaként. A tervező kihasználta a lakás déli fekvését, fantasztikus panorámáját. Rengeteg üvegfelület használatával tette mindezt láthatóvá, a lakás nappalijából és más helyiségeiből is. A hatalmas, gyönyörű növényekkel dúsan beültetett kertet, automata öntözőrendszerrel tartják karban. Kisebb játszótér is kialakításra került, de az egész kert nagyon barátságos, intim hangulatú, az utcaszint felől nem belátható. Az épület belső tereinek kialakítása, egyedi megoldásokban bővelkedik és nagyon otthonos hangulatot áraszt.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakástér kialakításakor figyelembe vették az esetleges diplomata igényeket, így a wellness szinten helyet kapott egy különbejáratú, lakótér is. Ez a szint a szabadidőről szól, hiszen itt van a hobbyszoba, jakuzzi, szauna, akár edzőterem kialakítására is alkalmas helyiség, de egy kisebb borozó is megtalálható. A következő szint a közös családi programok helyszíne lehet, de itt vannak a kisolgáló helyiségek is. Meg kell még említeni, a tágas nappaliból nyíló fantasztikus panorámájú teraszt. A harmadik szinten a család hálószobái, intim terei találhatóak, szintén, ha lehet még szebb kilátású ter zal.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 304 nm + 83nm terasz
Kerti szint:128 nm
Első szint:87 nm
Második szint:89 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Automata öntöző rendszer
Kiépített biztonsági, riasztó rendszer
Klíma, több helyiségben
KÖLTSÉGEK:
Minden egyedi mérés alapján kerül elszámolásra
PARKOLÁS:
A ház garázsában 1 autónak, míg a telken 2 autónak van hely parkolni
IRÁNYÁR: 800EFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Kiadó ház
Budapest XII

803.4 ezer
360
5
szoba

Kiadó ház
Budapest XII

927 ezer
272
9
szoba