Kiadó ház Debrecen, Gulyás Pál

Azonosító: iROBOT 1336110 | Feladva: 2017.04.21 | Megtekintve: 342

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Magánhirdető vagyok ingatlanos segítséget nem kérek

HIRDETÉS

Ár90 000 Ft
IngatlanKiadó ház
Település

Debrecen

UtcaGulyás Pál utca
Terület85 m²
Telek700 m²
Építés tí­pusatégla
Szobák száma3 + 1
Az ingatlan állapotaÚjszerű (kevessebb mint 10éves)
Kaució1 hónap


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

KÉT BEJÁRATÚ több generációsnak is alk. lakás, CSALÁDI HÁZ felső szintjén
kiadó. Különbejáratú 85 m2-es, esztétikus, két bejárattal (akár két WC-vel is), barátnőknek, testvércsaládoknak is ideális. Kellemes, csendes zöldövezet, közelben vegyesbolt, a Délibáb áruház, patika. A buszmegálló gyalog 8 p.
Nappali főzőrésszel: 25; szobák: 24; 21; 12 m2-esek..
A LAKÁS ÉS KÖRNYEZETE NAGYON ESZTÉTIKUS, RENDEZETT. Gyönyörű fürdőszoba. Minden szobában tv-csatlakozási lehetőség. Komfortos falfűtés, kitűnő hőszigetelés. A bérleti díj 90.000 Ft+rezsi. A díj alku tárgya. Alacsony a rezsi, „társasházi közös költség” nincs! 1-2 havi kaució szükséges. (Károkozás esetén a kár a kaucióból levonódik!) A teljes bérleti díjról elkönyvelhető számlát adok.
Napozás, stb. céljára a kert használható.
A lakás bútorozottsága elég hiányos, előny ha valaki bútorral jön, de esetleg a bebútorozás is megoldható. (A fotókon látható bútorok nagyobbrészben a korábbi lakóéi, tehát nem tartoznak a lakáshoz!) Felhasználható saját bútorzat: konyhai mosogató, konyhai pult, tűzhely, íróasztalok, székek, alacsony kis szekrények, éjjeli szekrények, óriási beépített szekrény, kisbútorok.
Az alsó lakás irányában a hangszigetelés nem mondható tökéletesnek, kérem ne keressenek olyanok, akik hetente buliznak, erősen zajosan v. zűrösen élnek.
Érdeklődés: maz-maz@freemail.hu 14-20 ó-ig vagyok hívható