Kiadó üzlethelyiség, Miskolc, Búza tér, 98400, 12 nm

Azonosító: iROBOT 1307694 | Feladva: 2018.04.16 | Megtekintve: 5

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Sánta Zoltán Értékesítő

HIRDETÉS

Ár98 400 Ft
IngatlanKiadó üzlethelyíség
Település

Miskolc

UtcaBúza Tér
Terület12 m²
FűtésEgyéb
Kilátás udvari
Parkolásutcán
Bútorozottnem


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Miskolc legforgalmasabb részén, frekventált helyen lévő, 2008- ban átadott, pince+ földszint+ galéria szintmegosztású, temperáló infrafűtéssel ellátott Búza téri Vásárcsarnokban és Piactéren, 12 nm-es üzlethelyiség kiadó.
A 2008-ban átadott új Búza téri vásárcsarnok és piactér átépítése, fejlesztése 12.400 m2 területen valósult meg. Az ingatlanon 13.000 m2 bruttó szintterület került beépítésre. A zárt épületegyüttesben 151 db üzlet került kialakításra, valamint csaknem 1000 m2 területen fedett szabadtéri piac működik. A 24 órás árufeltöltés nagyrészt a pinceszintről történik 6 db teherlift segítségével. A pinceszinten a parkolók mellett raktárak is vannak, valamint az elektromos és gépészeti kiszolgáló helyiségek is itt kapnak helyet.
A földszinten találhatók a hagyományos piaci funkciók üzletei (zöldség-gyümölcs, tőkehús, baromfi és halszaküzletek, tej és tejtermék, kenyér és pékáru, savanyúság, gombaszakértő).
A vendéglátósok és pecsenyések önálló épületegyüttesben, a virágosok pedig önálló pavilonokban kapnak helyet. Nyitott, de fedett elárusító asztalok biztosítják a helyet a zöldség-gyümölcs kereskedőknek a szabadtéri árusításra, illetve itt kínálhatják portékájukat az őstermelők is.
A galériaszinteken kerültek kialakításra a piacüzemeltetés irodái, valamint egyéb kereskedelmi és szolgáltató egységek.
A korszerű, minden igényt kielégítő Búza téri piac méltó utódja az 1926. szeptember 01.-én megnyílt és azóta műemléki védettség alá vont Vásárcsarnoknak. Miskolc lakossága, a városban dolgozók illetve a városba látogató turisták olyan vásárcsarnokkal és piactérrel találkozhatnak, mely látványában, funkciójában, választékában a XXI. század elvárásai alapján szolgálja ki az idelátogatókat.
Extrák:
- biztonsági kamerarendszer
- 6 db teherlift
Bérleti díj: 66.000.- Ft/hó + Áfa
Üzemeltetési költség: 2.700.- Ft/hó/nm + Áfa
ÖSSZESEN: 98.400.- Ft/hó +Áfa
TEKINTSE MEG ÖN IS!!
...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 107233