Eladó lakások, kiadó albérletek

Ingatlanos blog, ingatlanpiaci hírek, érdekességek

A folyó és a hegyek festői randevúja, a Visegrádi-hegység és a Börzsöny hegyei közé szorított Duna kanyarulata Magyarország egyik legszebb pontja.
Elnevezése onnan ered, hogy a Duna folyásiránya itt változik meg nyugat-keletiről észak-délire.
A Dunakanyar Kiemelt Üdülőkörzet, mint régió a Börzsöny, a Visegrádi és a Pilis hegység által körülvett Duna szakasz mentén terül el
2019.03.22 Megtekint
Február végén ismét élénkülni kezdett az ingatlanpiaci forgalom a Balatonnál a december-januári pihenő után. Az új év azonban tovább emelkedő árakat hozott.
2019.03.19 Megtekint
A Velencei-tó a Balaton és a Fertő tó után Magyarország harmadik legnagyobb természetes álló vize. Budapesttől 40-50 km, Székesfehérvártól 15-20 km található. Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike.
2019.03.18 Megtekint
A Balaton északi partja és a mögötte fekvő medencékkel, tanúhegyekkel tarkított változatos táj Magyarország egyik legszebb és legnépszerűbb idegenforgalmi régiója.
Az elképesztően gazdag vidék látnivalói vonzzák a kikapcsolódásra vágyókat.
Mutatunk pár ingatlant ezen környéken.
2019.03.13 Megtekint
Habár tovább bővül a kereslet és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az ingatlanpiaca a budapestihez képest. A tó települései igen jó feltételeket kínálnak: természetközeli állapotokat, vízpartot, jó közlekedést és megfizethető árakat.
2019.03.12 Megtekint

Eladó lakásokat szemléztünk Budán, maximum 33 millió forintig. Van köztük panel és tégla lakás, erkélyes és saját kertrésszel rendelkező is.
2019.03.11 Megtekint
Habár sokan úgy vélik, hogy mostanában gyorsan elkelnek az ingatlanok a budapesti ingatlanpiacon, így csekély az alku, ez nem teljesen igaz. Bizonyos esetekben jelentős árengedmény érhető el, de ennek mértékét több tényező is befolyásolja. Az egyik legfontosabb a túlárazottság mértéke, és nagyon sok múlik azon, hogy milyen típusú ingatlant akarunk vásárolni.
2019.03.06 Megtekint
Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Dél-Alföld legnagyobb városa, Csongrád megye és a Szegedi járás székhelye a Tisza és a Maros találkozásánál. Magyarország egyik gazdasági és kulturális központja, egyetemi város. Nevezetességei közül kiemelnénk a Széchenyi teret, városházát, Fogadalmi Templomot
2019.03.04 Megtekint
Balaton vagy a magyar tenger, Közép-Európa legnagyobb tava, Magyarország vízrajzának meghatározó eleme. Könnyen felmelegedő, sekély vize kiválóan alkalmassá teszi a fürdésre és sportolásra, élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi. Balatonnak sok elnevezése létezett a történelem során. A rómaiak „Lacus Pelso”-nak nevezték, ami magyarul sekély tavat jelent. Hasonló a német Plattensee szó jelentése is. A magyar elnevezés valószínűleg a szláv blato(mocsár, láp, sár) szóból ered.
2019.03.01 Megtekint
A mai komplex világban egyre több per dől el a szakértő véleményén. Nagyon nem mindegy ezért, hogy egy peres ügyben ki jár el szakértőként. Szerencsére – nem utolsó sorban az új perrendtartásnak köszönhetően – ez ma már befolyásolható.
2019.02.27 Megtekint
Az ingatlanközvetítők szerint a panellakások azok, melyeknek kiemelkedően nagy most a forgási sebessége, azaz könnyű őket eladni, és akad is rájuk bőven vevő. Az áraik emiatt még mindig felfelé araszolnak.
2019.02.26 Megtekint
Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb és második legnépesebb városa, a Tiszántúl legnagyobb városa.
Időnként "a kálvinista Róma" néven vagy "cívisváros"-ként emlegetik, Kelet-Magyarország régió szellemi, kulturális, gazdasági, idegenforgalmi és közlekedési
központja, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvárosa.
A belváros központi területe a Nagytemplom szűkebb környéke, innen indul ki a város főutcája, a Piac utca,
kelet-nyugati irányban kereszteznek az úgynevezett "derék-utcák" (pl. Széchenyi, Kossuth, Csapó utcák).
A belváros emeletes házai főleg a Piac utca vonalán és a keresztutcák első felében találhatóak.
2019.02.25 Megtekint

Eladnád ingatlanod, kiadnád albérleted?

Hirdess nálunk!
Egyszerű hirdetésfeltöltés, gyors értékesítés!
Ingatlan hirdetése

Ingatlanok keresése

Eladó lakás Eladó lakás, Budapest Eladó olcsó lakás, Budapest Eladó lakás, Budapest, Pesti oldal Eladó lakás, Budapest, Budai oldal Budapest 1. kerületi eladó lakások Budapest 2. kerületi eladó lakások Budapest 3. kerületi eladó lakások Budapest 4. kerületi eladó lakások Budapest 5. kerületi eladó lakások Budapest 6. kerületi eladó lakások Budapest 7. kerületi eladó lakások Budapest 8. kerületi eladó lakások Budapest 9. kerületi eladó lakások Budapest 10. kerületi eladó lakások Budapest 11. kerületi eladó lakások Budapest 12. kerületi eladó lakások Budapest 13. kerületi eladó lakások Budapest 14. kerületi eladó lakások Budapest 15. kerületi eladó lakások Budapest 16. kerületi eladó lakások Budapest 17. kerületi eladó lakások Budapest 18. kerületi eladó lakások Budapest 19. kerületi eladó lakások Budapest 20. kerületi eladó lakások Budapest 21. kerületi eladó lakások Budapest 22. kerületi eladó lakások Budapest 23. kerületi eladó lakások Debreceni eladó lakások Szegedi eladó lakások Miskolci eladó lakások Pécsi eladó lakások Győri eladó lakások Nyíregyházai eladó lakások Kecskeméti eladó lakások Székesfehérvári eladó lakások Szombathelyi eladó lakások Szolnoki eladó lakások Érdi eladó lakások Kaposvári eladó lakások Soproni eladó lakások Veszprémi eladó lakások Békéscsabai eladó lakások Zalaegerszegi eladó lakások Egri eladó lakások Nagykanizsai eladó lakások Dunaújvárosi eladó lakások Hódmezővásárhelyi eladó lakások Dunakeszi eladó lakások Szigetszentmiklósi eladó lakások Ceglédi eladó lakások Bajai eladó lakások Salgótarjáni eladó lakások Szekszárdi eladó lakások Ózdi eladó lakások Váci eladó lakások Gödöllői eladó lakások Budaörsi eladó lakások

Kiemelt hirdetéseink

Eladó ház, Visegrád 368 m² 10 szoba 12 kép 98 millió 266 304 ft/m²
Eladó ház, Pócsmegyer 112 m² 3 szoba 12 kép 29.9 millió 266 964 ft/m²
Eladó ház, Tahitótfalu 138 m² 4 szoba 9 kép 52 millió 376 811 ft/m²
Eladó ház, Pócsmegyer 75 m² 3 szoba 12 kép 12.9 millió 172 000 ft/m²
Eladó ház, Dunabogdány 55 m² 2 szoba 9 kép 13.9 millió 252 727 ft/m²
Eladó ház, Szentendre 230 m² 6 szoba 12 kép 49.9 millió 216 956 ft/m²