HIRDETÉS FELADÁSA add_circle_outline
arrow_forward
Város keresése
Pest Buda Budapest I. ker II. ker III. ker IV. ker V. ker VI. ker VII. ker VIII. ker IX. ker X. ker XI. ker XII. ker XIII. ker XIV. ker XV. ker XVI. ker XVII. ker XVIII. ker XIX. ker XX. ker XXI. ker XXII. ker XXIII. ker
Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Érd Kaposvár Sopron Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Szigetszentmiklós Cegléd Baja Salgótarján Szekszárd
Északi part Déli part Egész Balaton Balatonakarattya Balatonkenese Balatonfűzfő Balatonalmádi Alsóörs Paloznak Csopak Balatonfüred Tihany Aszófő Örvényes Balatonudvari Balatonakali Zánka Balatonszepezd Révfülöp Kővágóörs Balatonrendes Ábrahámhegy Badacsonytomaj Badacsonytördemic Szigliget Balatonederics Balatongyörök Vonyarcvashegy Gyenesdiás Keszthely Balatonvilágos Siófok Zamárdi Szántód Balatonföldvár Balatonszárszó Balatonszemes Balatonlelle Balatonboglár Fonyód Balatonfenyves Balatonmáriafürdő Balatonkeresztúr Balatonberény
Utca keresése
Ingatlan ára millió Ft
Ingatlan területe
Épület típusa
Szobák száma
Kilátás
Lift
Telek méret
Telek tipus
Víz
Csatorna
Villany
Gáz
Parkolohelyek száma
Parkolohely tipusa
Iroda elhelyezése
Parkolási lehetőségek
Bútorozott?
Kaució?
Kistestű állat engedélyezett?
Mégsem
A böngésződ elavult, nem biztonságos! Javasoljuk, hogy frissítsd böngésződ!
Ha elavult böngészőt használsz, annak hatása lehet az oldalon lévő felhasználói élményére, néhány funkció nem működhet!
Modern böngésző beszerzése

Ingatlanos blog, ingatlanpiaci hírek, érdekességek

A megfizethetetlen kategóriába csúsznak az ingatlanárak a XIII. kerületben

A túl magasra emelkedő ingatlanárak nehéz helyzetbe hozzák a potenciális vevőket a 13. kerület ingatlanpiacán. Olyannyira, hogy érezhetően elkezdtek a kijjebb eső kerületek felé kacsingatni, ahol még megfizethető árakkal találkoznak. - derül ki a Balla Ingatlan elemzéséből.

2018.10.16 Megtekint
Túlárazás és komolytalan vásárlók a pesti ingatlanpiacon

Zuglóban és Mátyásföldön a lakáspiac pörög, a házak piaca stagnál

2018.10.02 Megtekint
Nem könnyű most normális ingatlant találni - a XVIII. kerület ingatlanpiaca

Habár élénk a kereslet, de magasak az árak és gyenge a kínálat a XVIII. kerület ingatlanpiacán. Emiatt sokan elbizonytalanodnak azok közül, akik szeretnének továbblépni, költözni. Ráadásul lehet, hogy a jövő évben még rosszabb lesz a helyzet.

2018.09.26 Megtekint
Aki panellakást venne Észak-Pesten, ne is álmodjon alkuról

Továbbra is a kis és közepes méretű panellakások iránt mutatkozik a legnagyobb kereslet a IV. és XV. kerület ingatlanpiacán. Ennek hatására az árak is tovább emelkedtek.

2018.09.18 Megtekint
Csak a jól árazott ingatlanoknál “dübörög a piac” a bel-budai kerületekben

Még mindig nem állt meg az ingatlanárak emelkedése a bel-budai ingatlanpiacon. Ennek ellenére a túlárazott lakások senkinek sem kellenek, csak akkor, ha kiválóak az adottságaik. Ilyenből azonban kevés van.

2018.09.11 Megtekint
Nem csak az árak emelkednek: új irányt vett az albérleti piac

Miközben az elmúlt évek lakásbérleti piacról szóló hírei szinte mindig csak az emelkedő árakról szólnak, ezzel párhuzamosan más, a piac egészét meghatározó folyamatok is megjelentek. A változó bérleti piac egyik fontos jellemzője, hogy terjednek a professzionális ingatlankezelési szolgáltatások.

2018.09.04 Megtekint
Egyre jobban elszállnak az árak a balatoni ingatlanpiacon!

Miközben a budapesti ingatlanpiacra már az árak stagnálása, vagy bizonyos szegmensekben legfeljebb szerény mértékű emelkedése jellemző, a Balatonon még úgymond “dübörög” az ingatlanpiac. Továbbra is jelentős kereslet mutatkozik minden iránt: legyenek azok lakóingatlanok, nyaralók, használt, újszerű vagy akár újépítésű apartmanok.

2018.08.28 Megtekint
Milyen családi házakat keresnek most a vevők Budapesten és környékén?

A használt családi házak nem tartoznak a vevők kedvencei közé a budapesti ingatlanpiacon. Ennek oka egyrészt az árakban keresendő, másrészt abban, hogy nehezen találnak az igényeiknek megfelelőt. A keresést az is nehezíti, hogy egyre rosszabb minőségű a kínálat.

2018.08.14 Megtekint
Milyen gyorsan lehet most eladni egy ingatlant?

Mivel a kereslet változatlanul erős, így továbbra sincs gond a budapesti lakóingatlanok eladásával. Ugyanakkor a szakértők szerint az átlagos értékesítési idő növekedni látszik. Ennek oka, hogy habár egy-egy jól árazott és vonzó adottságokkal rendelkező ingatlant egy-két hét alatt el lehet adni, a jelentősen túlárazott ingatlanokra még érdeklődő sincs.

2018.08.07 Megtekint
Elbizonytalanodnak most az újlakás-vásárlók?

Sokakat meglepetésként ért a július eleji pénzügyminiszteri megszólalás az újépítésű lakások vásárlására vonatkozó, 2019 végéig élő, kedvezményes áfa megszűnéséről. Olyannyira, hogy egyelőre még nem is nagyon sikerült felmérni a várható hatásokat, szakemberek is kissé bizonytalanok a jóslatokat illetően. Az persze egyértelműnek tűnik, hogy vásárlóként mit is érdemes tenni ebben a helyzetben.

2018.07.24 Megtekint
Kétszer akkora hiteleket veszünk fel lakásvásárlásra, mint néhány éve!

Az idei év májusában csúcsot döntött a felvett lakáshitelek mennyisége Magyarországon. Kérdés ugyanakkor, hogy meddig tart ez a lendület, hiszen egyrészt megkezdődött a kamatok lassú emelkedése, illetve októbertől szigorúbb szabályok lépnek életbe. Merre tartanak a folyamatok, mit tesznek most azok, akik hitelfelvételen gondolkodnak?

2018.07.17 Megtekint
Kiadó lakások: 100 ezer forint alatt is van élet

Nem emelkedtek számottevően a bérleti díjak az elmúlt egy évben a hosszú
távra kiadó ingatlanok piacán. Ennek több oka is van, mindenesetre a
szakértők szerint a leendő bérlőknek már kevésbé kell elkapkodniuk a
döntést, mint egy-két évvel korábban.

2018.07.10 Megtekint
Miért érdemes minél előbb belevágni ingatlanvásárlásba, ha újépítésűről van szó?

Lehet, hogy sokan úgy gondolják, hogy érdemes kivárni az
ingatlanvásárlással, még akkor is, ha újépítésű ingatlanról van szó.

2018.07.03 Megtekint
Mire számíthat az, aki építkezésbe vágna bele?

Habár nincsenek is sokan, akik most ne készen vennének újépítésű társasházi lakást vagy házat, ikerházat, ugyanakkor akadnak még olyanok, akiknek egy családi ház az álmuk az zöldövezetben, és úgy gondolják, hogy önállóan belevágva még akár faraghatnak is költségeken. De milyen problémákkal kell szembenézniük?

2018.06.26 Megtekint
Lakóházakat építenek háromdimenziós nyomtatóval Eindhovenben

A hollandiai Eindhovenben épülnek a világ első olyan lakóházai, amelyek felhúzásához háromdimenziós nyomtatót használnak. Az új technológia a kőműves munkát váltja fel - adta hírül a The Guardian brit napilap honlapja.

2018.06.07 Megtekint
MNB: az adósságfék módosításával ösztönöznék a hosszabb kamatrögzítésű hitelek választását

Az adósságfék szabályainak módosításával a jegybank szeretné jobban ösztönözni a hitelfelvevőket arra, hogy a hosszabb kamatrögzítésű hitelkonstrukcókat válasszák - mondta Szombati Anikó, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) makroprudenciális politikáért felelős ügyvezető igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

2018.06.19 Megtekint
Az MNB változtat a hitelfelvételkor alkalmazott jövedelemszabályokon

Idén októbertől a jövedelem mértékéhez képest alacsonyabb arányban engedi meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az eladósodást a rövidebb kamatperiódusú jelzáloghiteleknél annak érdekében, hogy az ügyfelek elkerüljék a túlzott eladósodást - tájékoztatta az MNB hétfőn az MTI-t.

2018.06.18 Megtekint
Mennyit lehet most alkudni egy ingatlan hirdetési árából?

Mivel a hirdetési árak mára rendkívüli mértékben elszakadtak a valós értékesítési áraktól, így azt gondolnánk, hogy egyre nagyobb a tere az alkunak. Ezt azonban nem lehet általános érvénnyel kijelenteni. A helyzet ingatlantípusonként, területenként és a túlárazottság mértékétől függően változik.

2018.06.20 Megtekint
Az áremelkedés már megállt, a kínálattal gondok vannak az ingatlanpiacon

Miközben az eladók egy jelentős része még mindig az ingatlanpiaci áremelkedés bűvöletében él, a folyamatokat valós időben érzékelő ingatlanközvetítők szerint mára lecsengett a trend. Néhány hely és típus akad csak, ahol még árnövekedés figyelhető meg. A nagyobb gond a kínálat összetételével van.

2018.06.05 Megtekint
Szinte mindent el lehet most adni a balatoni ingatlanpiacon

Tovább emelkedtek az árak a tavalyi évhez képest, és minden ingatlantípusra jelentős most az érdeklődés a balatoni ingatlanpiacon. Azt az ingatlant, amit egy-két éve még nem lehetett értékesíteni, most könnyen eladják az ingatlanközvetítők, ráadásul a korábbinál jobb áron.

2018.05.29 Megtekint
Még mindig a panellakások a legkeresettebbek az ingatlanpiacon?

A panellakások voltak az elmúlt időszak ingatlanpiaci lendületének legnagyobb nyertesei. Ez annak köszönhető, hogy a legtöbb ember számára a panelek jelentették a legelérhetőbb megoldást a lakhatásra. Ezáltal kiemelkedtek a “még éppen elfogadott” kategóriából, és áruk több kerületben megközelítette a hasonló méretű téglalakásokét. De mi a helyzet most? A magas árak ellenére még mindig vonzóak?

2018.05.23 Megtekint
Milyen lakásokat keresnek most a vevők Budapesten?

Meglehetősen egységes kép rajzolódik ki a budapesti ingatlanpiacot tekintve, amikor a szakértők arról beszélnek, hogy melyek most a legfelkapottabb méretek és típusok a városban és annak környékén, illetve hol találhatók ezek a lakások.

2018.05.15 Megtekint
Csak azt adjuk el, ami jól van árazva, semmi mást - a belváros ingatlanpiaca

A kereslet továbbra is stabil a budapesti belváros ingatlanpiacán, de túl magasra emelkedtek az árak. Ez pedig végül visszafogja a tranzakciószámot. A szakértő szerint a tulajdonosoknak most már be kellene látni, hogy a használt lakások piacán az áremelkedés időszaka véget ért.

2018.05.11 Megtekint
A lakáskiadás irányába mozdultak a befektetők - az újépítésűeket keresik

A bérleti díjak továbbra is az egekben járnak, a befektetők a felújítások helyett egyre inkább a bérbeadás irányába tapogatóznak. Legalábbis így látják a szakértők, akik szerint a most leginkább az új vagy legfeljebb újszerű lakásokat keresik az ingatlanpiaci kínálatból bérbeadás céljára.

2018.05.03 Megtekint
Legfrissebb hirdetéseink
Ingatlan képek: Eladó lakás Budapest, VII kerület, Erzsébetváros, István, 53000000 , 112 nm 16 kép
Eladó lakás Budapest, VII ker István favorite_border
53 millió
473 214 ft/m²
112 m² 3 szoba
Ingatlan képek: Eladó tégla lakás, X, Üllői út, 20900000, 42 nm 12 kép
Eladó lakás Budapest, X ker Üllői Út favorite_border
20.9 millió
497 619 ft/m²
42 m² 2 szoba
Ingatlan képek: Eladó panel lakás,, Nagymező utca, 17000000, 43 nm 12 kép
Eladó lakás Vác Nagymező Utca favorite_border
17 millió
395 348 ft/m²
43 m² 2 szoba
Ingatlan képek: Eladó lakás, Budapest XXII, Nagytétényi út, 27900000, 64 nm 11 kép
Eladó lakás Budapest, XXII ker Nagytétényi Út favorite_border
27.9 millió
435 937 ft/m²
64 m² 3 szoba
hirdetés