Ez a hirdetés nem aktív, nem jelenik meg a találati listákon!

Ha kérdése észrevétele van, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Eladó egyéb ingatlan, Budapest XIII, 102300000, 252 nm

Azonosító: iROBOT 1284892 | Feladva: 2017.06.19 | Megtekintve: 61

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Lotushouse | Referens: Kacsó András

HIRDETÉS

Ár102 300 000 Ft
IngatlanEladó egyéb ingatlan
Település

Budapest, XIII kerület

Terület252 m²
Ft/ m²405 952
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
FűtésEgyéb
BútorozottNEM
Emeletföldszint
Emeletek - összesen9


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest XIII. kerületében, az Árpád-híd közelében a Petneházy utcánál helyezkedik el. A környék Gépjárművel, tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan elérhető, hiszen az 1-es villamostól a városszerte közlekedő buszjáratokon keresztül a 3-as metróig minden közlekedési eszköz megtalálható a közelben. A környék infrastrukturálisan kiválóan ellátott, a közelben megtalálható: a Honvéd Kórház, APEH-központ, Budapesti Rendőr-főkapitányság, bevásárlóközpontok, bölcsődék, óvodák és iskolák. A szabadidő tartalmas eltöltésére is számtalan lehetőséget nyújt a környék, találunk sport és wellness központokat és a közeli Margit-szigetet.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A magas színvonalúan megtervezett, modern, 4 épületből álló együttes, földszint + 8 emeletes. Az épület közvetlen környezetét összesen közel 700 négyzetméternyi kert teszi zöldebbé.
A földszinten 10 üzlethelyiség, az emeleteken lakások kerülnek kialakításra. Az üzlethelyiség jelenleg szerkezetkész állapotban van, a lakások nagy részét és az üzlethelyiségek majd felét már értékesítették.
A téglafalak égetett vázkerámiából készülnek, a külső homlokzat burkolása az energiatakarékosság jegyében, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelő rendszerrel készült ragasztott klinkertéglával. Egy-egy épületrészhez előteres lépcsőház, és két felvonó tartozik. A közlekedők és a folyosók egy-egy nyitott, üveggel fedett átrium köré szerveződnek. A pince feletti födémen közös használatú tetőkertet találunk. A pinceszinten háromszintes mélygarázs helyezkedik el, mely az utcáról közelíthető meg.
ÜZLETHELYISÉG JELLEMZŐI:
A 252 nm-es üzlethelyiség a D épület földszintjén helyezkedik el. Bejáratai a kert illetve az utca felől közelíthetők meg, mosdókkal ellátott. Belső tere jól alakítható, termelő, kiszolgáló helyiségnek ideális.
Belmag ág: 3 m
MŰSZAKI JELLEMZŐK:
- A fűtést kondenzációs kazánok biztosítják.
- A WC-k öblítése takarékos vízfelhasználással lesz megoldva.
Kérésre részletes műszaki leírást tudok küldeni.
PARKOLÁS:
- Az épület előtt közterületen, illetve a ház alatti három szintes mélygarázsban lehetséges.
VÉTELÁR: 102,293 MFT+ÁFA
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó egyéb ingatlan
Budapest XIII

250 millió
650

Eladó egyéb ingatlan
Budapest XIII
Mór Utca

49.8 millió
185
4 + 1
szoba

Eladó egyéb ingatlan
Budapest XIII

36.5 millió
46
1 + 1
szoba