Eladó üzlethelyíség Budapest, XIII kerület, Újlipótváros, Kresz Géza KIEMELT HIRDETÉS

Azonosító: iROBOT 1336120 | Feladva: 2017.04.27 | Megtekintve: 423

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Magánhirdető vagyok ingatlanos segítséget nem kérek

HIRDETÉS

Ár48 000 000 Ft
IngatlanEladó üzlethelyíség
Település

Budapest, XIII kerület

Városrész Újlipótváros
UtcaKresz Géza utca
Terület423 m²
Ft/ m²113 475
Építés tí­pusatégla
FűtésEgyéb
Az ingatlan állapotaKözepes állapotú


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Újlipótvárosban tulajdonostól, jóval ára alatt eladó, vagy májustól hosszú távra kiadó egy 423 nm-es, két utcai bejárattal (+1 közlekedő a társasház udvarához) , nagy üvegportálokkal rendelkező, normál állapotú (8-éve felújított) üzlethelyiség, bemutatóterem, próbaterem, iroda, edzőterem, oktatóterem, raktár, önkiszolgáló bolhapiac, bútorbolt, nagykereskedés céljára jól hasznosítható félszuterén helyiség a Kresz Géza utcában, a West-End főbejáratától kb.150m-re.
Az ingatlan egyik részében jelenleg egy sportfelszereléseket árusító üzlet üzemel, a másik, nagyobb részében önvédelmi képzéseket tartottak. Ennek megfelelően férfi/női zuhanyzók, öltözők és mosdók lettek kialakítva, de a helyiségek összenyitása, átalakítása megoldható, mivel több helyen gipszkarton falak vannak. Az alaprajzon pirossal jelölt falak a főfalak, minden más alakítható, akár több üzlet, iroda is kialakítható és egymástól függetlenül üzemeltethető, külön-külön kiadható.
A helyiségek padlólappal burkoltak (az oktató térben sportszőnyeg (tatami) van). Az ingatlant programozható léghevítős, légcserélős légtechnika fűti. Az utcafronton új 2-rétegű, biztonsági üveges műanyag nyílászárók vannak, a csatorna rendszer visszacsapó szelepekkel van ellátva. Több zónás riasztó rendszer és belső kamera rendszer van kialakítva.
Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdon. A piaci árnál jóval olcsóbban 113000ft/nm irányáron hirdetem és olcsóbb ingatlan beszámítása is lehetséges érték-egyeztetéssel . Céges pályázati pénzre, banki hitelre is tudok várni. Befektetőknek is ideális lehetőség, mert jóval több bevétel realizálható havonta, mint egy lakás esetén ami ugyanennyibe kerül, ezért a befektett összeg is sokkal hamarabb megtérül.
Kiadás esetén a bérleti díj 1000ft/nm + rezsi (villany,víz.közös költség), 2 havi kaució szükséges. Nagyobb beruházás esetén a felújítási költség egy része lelakható!