Eladó ház, Budapest II, 136000000, 336 nm

Azonosító: iROBOT 1206954 | Feladva: 2017.03.21 | Megtekintve: 12

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Lotushouse | Referens: Dr. Hannig Éva

HIRDETÉS

Ár136 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Budapest, II kerület

Terület336 m²
Ft/ m²404 762
Telek750 m²
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma6
FűtésGáz (cirko)
Kilátáskertre néző
Parkolásgarázs
BútorozottNEM
Emeletek - összesen3


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Budaligeten, családi házas, csendes övezetben épült. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia, amerikai iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti ?. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk (956-os). A környéken sok a kirándulóhely. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ingatlan 2001-ben épült egy 750nm-es sík telken. Kihasználva a saroktelek adottságait, az ingatlant két bejáraton át is megközelíthetjük. A három szintes, kívülről szigetelt tégla sátortetős épület folyamatosan karbantartott. Télen a garázsba történő biztonságos kocsi beállást három sávban fűthető lejáró, valamint az olvadt csapadék elvezetését segítő csatornarács segíti.
A ház körül egy gyönyörűen kialakított, ápolt kert található, gyümölcsfákkal, bokrokkal, virágokkal. A telken belüli, valamint a telekhatár közvetlen környezetében lévő zöldfelületek locsolását egy saját fúrt kút vizét felhasználó automata locsoló berendezés biztosítja. A kerti hintaágy, valamint egy kövezett területen felállítható kerti medence az itt lakók nyári kikapcsolódását szolgálja. A kertben található továbbá egy szerszámtároló kamra is.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A házon belül a szinteket egy külön belső lépcsőházból közelíthetjük meg. A legalsó, utcaszinten található a gázkazán, a mosóhelyiség, egy nagy tároló helyiség beépített szekrényekkel. Szintén itt található egy hagyományos finn szaunát, egy infraszaunát, zuhanyzót és WC-t magába foglaló helyiség, amely kellemes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít. Ezen a szinten található továbbá a két beállásos garázs is.
A ház földszintjét az utcaszintről néhány lépcsőt felfelé haladva közelíthetünk meg. A lépcsőházból a közlekedőbe jutunk, ahonnan balra az egyik hálószobát valamint az egyik fürdőszobát érhetjük el, jobbra fordulva pedig a másik fürdőszobát, valamint egyenesen az amerikai konyhás nappalit közelíthetjük meg. Ez utóbbi konyha részéhez tartozik egy ablakos kamra is, illetve a nappaliból lehetőségünk van kilépni a részben árnyékolható napozó-, illetve grillteraszra a biztonság érdekében ráccsal is felszerelt teraszajtón keresztül. Innen tovább haladhatunk az ápolt, szemet gyönyörködtető szépségű kertbe.
A felső szintre felérve a közlekedőből jobbra egy kis konyhába érünk, balra az egyik fürdőszobát, illetve az egyik hálószobát közelíthetjük meg. A lépcsőházzal szemben találjuk a nappalit, ahonnan tovább léphetünk a két hálószobába vagy kiléphetünk az erkélyre, ahonnan kellemes kilátás nyílik a környező hegyekre. Ezt a teraszt elérjük a jobb oldali hálószobából is. Ebből a szobából nyílik továbbá egy fürdőszoba is. Mindkét szinten a fürdőszobák közül az egyik káddal, a másik zuhanyzóval felszerelt, de mindkettőben találunk mosdót és WC-t.
Összességében egy nagyon hangulatos, világos, tág terekkel rendelkező, kellemes otthonra lelhetünk ebben az ingatlanban.
HÁZ MÉRETEI:
A ház hasznos alapterülete 336nm. Mindegyik szint egyenként 112 nm. Ezt tovább növeli a földszinten kialakított terasz, valamint a felső szint erkélye.
Belmag ág: 2,65m A felső szinten a legkisebb belmag ág 94cm, 190cm pedig a faltól mindössze 65cm-re található, így a teljes terület gyakorlatilag kihasználható.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gázkazán biztosítja. A fűtés kétkörös, egyrészről padlófűtés, másrészről radiátoros minden helyiségben, továbbá a fürdőszobákban programozható elektromos törölköző szárító is található. A kazán helyiségben szereltek fel egy vízlágyító, víztisztító berendezést is az egészségesebb ivóvíz nyerése érdekében. A telek és a lakás összközműves. A lakás minden ablakára szigetelt redőny került. A lakók biztonságát a megfelelő ablakokra szerelt rács, valamint a távfelügyelethez bekötött riasztó védi. A kellemes hőérzetet nyáron klímaberendezés biztosítja. A kényelmet automata garázs- és kertkapu is szolgálja.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház alsó részén, utcaszinti mag ágban kialakított garázsban két autó számára, illetve további egy autó számára a másik kapu felöl kialakított kocsibeállón van lehetőség. További autók parkolása a ház előtti közterületen kényelmesen, ingyenesen és biztonságosan lehetséges.
Irányár: 136 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó ház
Budapest II

115 millió
350
7
szoba

Eladó ház
Budapest II
Dutka Ákos Utca

160 millió
340
10
szoba

Eladó ház
Budapest II

125 millió
280
4
szoba