Eladó ház, Budakalász, Zrínyi Ilona utca, 135000000, 500 nm

Azonosító: iROBOT 1311388 | Feladva: 2017.09.14 | Megtekintve: 5

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Bencsik Veronika

HIRDETÉS

Ár135 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Budakalász

UtcaZrínyi Ilona Utca
Terület500 m²
Ft/ m²270 000
Telek1 184 m²
Szobák száma8
FűtésGáz (cirko)
Kilátáskertre néző
Parkolásgarázs
Erkély mérete48


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Budakalászon, a Szent István telepen ELADÓ egy nagyon jól karbantartott, gyönyörű állapotban lévő, emelet ráépítéses családi ház ZÖLD környezetben, panorámával a PILISRE.
A földszinti rész 250 nm alapterületű, amely 1 nappalit és 3 db külön bejáratú szobát, konyha-étkezőt, kamrát, szélfogó-gardróbot, mosó-szárító-vasalószobát, 2 db fürdőszobát, közlekedőt, kétállásos garázst és lépcsőházat tartalmaz.
A fürdőszobákban nagyméretű kád és zuhanyzó egyaránt megtalálható, továbbá Wc, bide is rendelkezésre áll.
A nappaliból nyílik a 48 nm alapterületű terasz is, amely a ház hátsó részén helyezkedik és kertkapcsolattal rendelkezik.
Az emeleti rész szintén 250 nm alapterületű és további beépíthetőséget rejt még magában. Jelenleg 4 szobával, konyha + étkezővel és fürdőszobával rendelkezik.
Az egész felső szint áttervezhető, hiszen a tető dőlésszögét megváltoztatva több új szoba, avagy több különálló lakás kialakítása lehetséges.
A szuterén szintje 165 nm, és 5-6 helyiségből áll. A ház ezen részén wellness és fitness részleg, továbbá játszószoba vagy iroda is kialakítható.
A Vaillant kazánból 2db-ot találhatunk a kazánszobában, a vizes helyiségekben pedig padlófűtés emeli a komfort érzetünket. Az esővíz elvezetését földbe ásott vízelnyelő ciszternákban oldották meg.
Az ingatlan Budapest budai agglomerációjában, egy kisvárosi, kertes, családi házas övezetben egy saroktelken található, két csendes, vízelvezető árokkal kiépített utcáról vannak a bejáratai.
Az utcai frontokon fák koronái ölelik körbe az ingatlant (kőris, hárs, juhar, gledicia, dió), mindig friss, jó levegő a környező hegyeknek köszönhetően.
Közlekedés szempontjából a háztól 15 percnyi sétára található az utca végén a H5-ös HÉV megállója, mellyel 25-30 perc alatt Budapest belvárosában találjuk magunkat.
Az ingatlan mellett további kb. 600 nm alapterületű telek megvásárlására van lehetőség, minek eredményeképpen akár egy 4-8 lakásos társasház kialakítására is lehetőség nyílik a vállalkozó kedvű beruházók számára.
Érdekesség..
Aki történelmi múlttal rendelkező birtokról álmodik, annak kuriózumként szolgálhat a hír, hogy a magyar űrrepülés 25. évfordulóján a világ öt első űrhajósa közösen ültetett egy gesztenyefát a tulajdonosokkal 2005-ben!
A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információkért hívjon, ha nem venném fel, vissza fogom hívni.
INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
ID: 179980 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 179980

Hasonló hirdetések

Eladó ház
Budakalász

24.5 millió
62
2
szoba

Eladó ház
Budakalász
Berda Dűlő

19.9 millió
30
1 + 1
szoba

Eladó ház
Budakalász

62 millió
175
6 + 1
szoba

Eladó ház
Budakalász
Ófalu

38 millió
184
7
szoba