HIRDETÉS FELADÁSA add_circle_outline
arrow_forward
Város keresése
Pest Buda Budapest

I. ker II. ker III. ker IV. ker V. ker VI. ker VII. ker VIII. ker IX. ker X. ker XI. ker XII. ker XIII. ker XIV. ker XV. ker XVI. ker XVII. ker XVIII. ker XIX. ker XX. ker XXI. ker XXII. ker XXIII. ker
Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Érd Kaposvár Sopron Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Szigetszentmiklós Cegléd Baja Salgótarján Szekszárd
Északi part Déli part Balaton

Balatonakarattya Balatonkenese Balatonfűzfő Balatonalmádi Alsóörs Paloznak Csopak Balatonfüred Tihany Aszófő Örvényes Balatonudvari Balatonakali Zánka Balatonszepezd Révfülöp Kővágóörs Balatonrendes Ábrahámhegy Badacsonytomaj Badacsonytördemic Szigliget Balatonederics Balatongyörök Vonyarcvashegy Gyenesdiás Keszthely Balatonvilágos Siófok Zamárdi Szántód Balatonföldvár Balatonszárszó Balatonszemes Balatonlelle Balatonboglár Fonyód Balatonfenyves Balatonmáriafürdő Balatonkeresztúr Balatonberény
Utca keresése
Ingatlan ára millió Ft
Ingatlan területe
Épület típusa
Szobák száma
Kilátás
Lift
Telek méret
Telek tipus
Víz
Csatorna
Villany
Gáz
Parkolohelyek száma
Parkolohely tipusa
Iroda elhelyezése
Parkolási lehetőségek
Bútorozott?
Kaució?
Kistestű állat engedélyezett?
Mégsem

Eladó ház, Rezi
280 m², 4 szoba

iROBOT 1311957 | feladva 2018.02.27
75 000 000 Ft
Hitel lehetőségek
Ingatlan alapadatok
Kategória
Település
Utca
nincs megadva
Ár ( forint )
75 000 000 Ft
Alapterület
280 m²
Négyzetméter ár
267 857 Ft / m²
Telek mérete
5 909 m²
Szobák
4
Építés típusa
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Ing. állapota
újszerű
Komfort
nincs megadva
En. tanúsítvány
nincs megadva
Parkolás
garázs
Kilátás
panorámás

Promóciós hitel ajánlatunk 20 000 000 forint hitel és 15 év futamidőre vonatkozik.

Bank

Részlet

THM

Teljes össz.

OTP Lakáshitel
137 732
3.00
24 791 760
MKB lakáshitel rövid
139 909
3.08
25 183 620
Gránit Bank lakáshitel
144 554
3.78
26 019 720
Az ajánlatokat partnerünk, a bankselect.hu szolgáltatja és tájékoztató jellegűek!
Ingatlan leírása
TANYA ELADÓ. 12 ÉVE LÉTESÍTETT MODERN TANYA 2 GENERÁCIÓS HÁZZAL ELADÓ
Minden kényelmet kielégítő, erdőkkel-mezőkkel körülölelt környezetben épült kétszintes családi ház a hozzátartozó változatos domborzatú és művelési ágú területekkel együtt eladó.
A ház 12 éve épült, korszerű hőszigeteléssel, fa nyílászárókkal, szintenként klímaberendezéssel és internetes kapcsolattal, minden közművel ellátva. Az épület 2 szintes, a 100 m2-es szintjei külön bejárattal is megközelíthetőek, korszerű fürdőszobákkal és beépített bútorzatú konyhákkal ellátottak, így akár több generáció együtt élésére is alkalmas. Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán, és külön kiépített komposzt kazán lehetőség gondoskodik lapradiátorokkal, a használati melegvízet villanybojlerek adják.
A D-i és Ny-i tájolású házhoz nyitott és zárt teraszok, erkélyek, nyári konyha búbos kemencével(!), közel 50 m2-es garázs , 24 m2 -es pince , és egyéb tároló terek is tartoznak. A területen egy földbevájt boltíves, felújításra váró kőfalazatú pince is található. További részletek a mellékelt alaprajzról leolvashatóak.
A lakóépületet 2,2 hektáron konyhakert, gyümölcsös, mező, legelő és erdős terület veszi körül. A területek azonnal biogazdálkodásba vehetőek. Elsősorban ősi magyar, táj-jelegű gyümölcsfákkal és számtalan hatalmas diófával betelepítve. A konyhakert az ökológiai gazdálkodás elvei szerint művelt. A területek jellege, sokarcúsága miatt akár önellátást is lehetővé tevő növénytermesztésre, állattartásra is kiválóan alkalmas, - eddig is ló és szamártenyésztés folyt a területen, ami természetesen tovább folytatható.
A teljes terület villanypásztorral körülvett, melyet 3, egymástól független készülék biztonsággal működtet. A domborzat változatossága sok lehetőséget rejt, kis- és nagytestű házi állatok tartása, tereplovaglásra, kutyakiképző, kutyatenyésztő, kutyamenhely, akár egzotikus állatok tartására, állatsimogató, erdei iskola, „NATURA” táborok tartására, de vadászháznak, vadásztanyának is ideális.
A környezet zavartalansága, valamint a főként akácerdők jelenléte miatt nagyüzemi méhészet kialakítására is első osztályú lehetőséget biztosít.
A Balaton, Hévíz és Keszthely közelsége miatt kiváló választás a zaklatott városi életformát maguk mögött tudni akarók számára, ezzel együtt igény esetén a hatalmas területek sokféle mezőgazdasági tevékenységre adnak lehetőséget.
További előnyök:
- Biztonság! A ház a telken úgy lett elhelyezve, hogy a domborzat adottságánál fogva csak a bejárat felöl közelíthető meg. A ház alatt óvóhely (bunker) is található.
- Teljes csend, és nyugalom, a városi, közlekedési zaj nincs, csak a természet hangjai hallhatók.
- Állandó, egészséges erdei levegő, közlekedési, ipari kellemetlen szagoktól mentes.
- Dupla komfort, „0” azaz nulla rezsi. A napelemek, a saját erdő, a saját kút, biológiai szennyvízkezelés, 3 féle energiatermelési lehetősége adja.
- Jó megközelítési lehetőség, saját, és tömegközlekedési eszközzel is.
A lakóépület és a hozzátartozó többféle művelési ágú területek akár a teljes berendezéssel és felszereltséggel együtt is (föld-, és legelőt művelő, erdészeti gépek) eladók külön megállapodás szerint.
A terület részleteiben is eladó:
A lakóházat telekkel bárki, a további tételeket csak magyar állampolgár vásárolhatja meg.
- Lakóház, és a hozzá tartozó 5909 m2 telek, 75.000.000,- Ft
- 3300 m2 kert, régi és fiatal gyümölcsös, a területen egy földbe vájt boltíves, felújításra váró kőfalazatú pince is található. 5.400.000,- Ft
- 8762 m2 rét/legelő 2.800.000,- Ft
- 4029 m2 rét és erdő 1.800.000,- Ft
Mindezt egyben 85.000.000,- Ft-ért kínáljuk eladásra! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: . - GDN azonosító: 183044
local_phone Telefonszám email Üzenet