Eladó ház, Rezi, 75000000, 280 nm

Azonosító: iROBOT 1311957 | Feladva: 2018.02.27 | Megtekintve: 5

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Nyárádiné Szűcs Violetta

HIRDETÉS

Ár75 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Rezi

Terület280 m²
Ft/ m²267 857
Telek5 909 m²
Szobák száma4
FűtésEgyéb
Kilátás panorámás
Parkolásgarázs
Erkély mérete9

Raiffeisen Lakáshitel kalkulátor

Futamidő:
Hitelösszeg:
Havi törlesztő:
(5 éves kamatperiódussal,
maximális kamatkedvezménnyel)*
KAMATLÁB
THM:

* A kamatkedvezményeknek feltételei vannak.

HIRDETÉS

Hirdetés szövege

TANYA ELADÓ. 12 ÉVE LÉTESÍTETT MODERN TANYA 2 GENERÁCIÓS HÁZZAL ELADÓ
Minden kényelmet kielégítő, erdőkkel-mezőkkel körülölelt környezetben épült kétszintes családi ház a hozzátartozó változatos domborzatú és művelési ágú területekkel együtt eladó.
A ház 12 éve épült, korszerű hőszigeteléssel, fa nyílászárókkal, szintenként klímaberendezéssel és internetes kapcsolattal, minden közművel ellátva. Az épület 2 szintes, a 100 m2-es szintjei külön bejárattal is megközelíthetőek, korszerű fürdőszobákkal és beépített bútorzatú konyhákkal ellátottak, így akár több generáció együtt élésére is alkalmas. Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán, és külön kiépített komposzt kazán lehetőség gondoskodik lapradiátorokkal, a használati melegvízet villanybojlerek adják.
A D-i és Ny-i tájolású házhoz nyitott és zárt teraszok, erkélyek, nyári konyha búbos kemencével(!), közel 50 m2-es garázs , 24 m2 -es pince , és egyéb tároló terek is tartoznak. A területen egy földbevájt boltíves, felújításra váró kőfalazatú pince is található. További részletek a mellékelt alaprajzról leolvashatóak.
A lakóépületet 2,2 hektáron konyhakert, gyümölcsös, mező, legelő és erdős terület veszi körül. A területek azonnal biogazdálkodásba vehetőek. Elsősorban ősi magyar, táj-jelegű gyümölcsfákkal és számtalan hatalmas diófával betelepítve. A konyhakert az ökológiai gazdálkodás elvei szerint művelt. A területek jellege, sokarcúsága miatt akár önellátást is lehetővé tevő növénytermesztésre, állattartásra is kiválóan alkalmas, - eddig is ló és szamártenyésztés folyt a területen, ami természetesen tovább folytatható.
A teljes terület villanypásztorral körülvett, melyet 3, egymástól független készülék biztonsággal működtet. A domborzat változatossága sok lehetőséget rejt, kis- és nagytestű házi állatok tartása, tereplovaglásra, kutyakiképző, kutyatenyésztő, kutyamenhely, akár egzotikus állatok tartására, állatsimogató, erdei iskola, „NATURA” táborok tartására, de vadászháznak, vadásztanyának is ideális.
A környezet zavartalansága, valamint a főként akácerdők jelenléte miatt nagyüzemi méhészet kialakítására is első osztályú lehetőséget biztosít.
A Balaton, Hévíz és Keszthely közelsége miatt kiváló választás a zaklatott városi életformát maguk mögött tudni akarók számára, ezzel együtt igény esetén a hatalmas területek sokféle mezőgazdasági tevékenységre adnak lehetőséget.
További előnyök:
- Biztonság! A ház a telken úgy lett elhelyezve, hogy a domborzat adottságánál fogva csak a bejárat felöl közelíthető meg. A ház alatt óvóhely (bunker) is található.
- Teljes csend, és nyugalom, a városi, közlekedési zaj nincs, csak a természet hangjai hallhatók.
- Állandó, egészséges erdei levegő, közlekedési, ipari kellemetlen szagoktól mentes.
- Dupla komfort, „0” azaz nulla rezsi. A napelemek, a saját erdő, a saját kút, biológiai szennyvízkezelés, 3 féle energiatermelési lehetősége adja.
- Jó megközelítési lehetőség, saját, és tömegközlekedési eszközzel is.
A lakóépület és a hozzátartozó többféle művelési ágú területek akár a teljes berendezéssel és felszereltséggel együtt is (föld-, és legelőt művelő, erdészeti gépek) eladók külön megállapodás szerint.
A terület részleteiben is eladó:
A lakóházat telekkel bárki, a további tételeket csak magyar állampolgár vásárolhatja meg.
- Lakóház, és a hozzá tartozó 5909 m2 telek, 75.000.000,- Ft
- 3300 m2 kert, régi és fiatal gyümölcsös, a területen egy földbe vájt boltíves, felújításra váró kőfalazatú pince is található. 5.400.000,- Ft
- 8762 m2 rét/legelő 2.800.000,- Ft
- 4029 m2 rét és erdő 1.800.000,- Ft
Mindezt egyben 85.000.000,- Ft-ért kínáljuk eladásra! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 183044

Hasonló hirdetések

Eladó ház
Rezi
Vadászház

120 millió
360
7
szoba