Eladó ház, Budapest II, Pálvölgy teteje, 287000000, 304 nm

Azonosító: iROBOT 1337869 | Feladva: 2017.04.18 | Megtekintve: 6

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: DH 9-14 | Referens: Sándor András

HIRDETÉS

Ár287 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Budapest, II kerület

UtcaPálvölgy Teteje
Terület304 m²
Ft/ m²944 079
Szobák száma3 + 2
FűtésGáz (cirko)
Erkély mérete121
Emeletek - összesen3
Liftigen


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Áresés nagyban. Jelentősen csökkentettük ennek a parádésan elegáns háznak az eladási árát.
Gyöngyszem a Pálvölgyben. Kívülről nem látni semmi érdekeset.
De
Eladó a belsőépítész-tulajdonos által modern stílusban teljesen átépített ház.
Nem sznoboknak épült, de aki szereti a kényelmet és a visszafogott luxust, az eleganciát, a tág tereket , az intim kertet, ugyanakkor vonzza a páratlan a panoráma, miközben hozzánk senki nem láthat be, az megtalálta álmai házát ebben az 540 nm-es kertben található 304 nm-es háromszintes családi házban.
Jogilag ikerház, de mindössze egy közös fala van a szomszéddal, az is az északi oldalon, ami kifejezetten energiatakarékossá teszi a házat.
A földszinten, ami ugyan az utcaszint alatt található, de miután ez a kert szintje, tehát nem lehet észrevenni található egy télikertnek látszó szélfogó, ahol bejutunk a lakásba. Itt kiderül, az átgondolt tervezés kiváló funkcionális és esztétikai megoldásokat eredményezett.
A különleges beépített Giemmegi konyha minőségi háztartási gépekkel beépítve, ami az ár részét képezi. A konyha padlózata Bisazza üveggránit kompozit padlólap.
Eredet ötlet az ívelt üvegfallal szükség esetén elkeríthető ebédlő rész
Tulajdonképpen az egész lakószint szinte egy légtér, a konyha, az ebédlő valamint a 100 négyzetméteres burkolt terasz amely a több mint 50 négyzetméteres Wicanders parafa-fa aljzattal burkolt déli tájolású nappaliból nyílik.
A jól megválasztott színek és a tiszta üveg kellemes meleg hatású teret eredményeznek. Ezen a szinten egy teljes értékű lakás van. Ha szükséges, akkor nemcsak a belső lépcsőn lehet megközelíteni az első, azaz az utcaszintet, hanem be lehet menni a kétállású garázsból is a lakásba. Az itt található erkélyes szobák elegáns üvegkorláttal akadályozzák meg, hogy véletlenül kizuhanjunk.
Ez a szint is teljes komforttal ellátott, így a beépített tetőtérrel együtt, akár három generáció is tud kényelmesen együtt lakni egymás zavarása nélkül.
A felső két szintről a városra és az erdőre nyílik kilátás, a tetőtéren a több, mint 32 négyzetméteres tágas és ablakokkal bőségesen ellátott szobát kiegészíti egy majd 10 négyzetméteres páratlan panorámájú erkély.
Két kocsi számára van garázs és további 4 kocsinak parkolási lehetőség, mindez az utcával egy szinten!
Referenciaszám: HZ373068

Hasonló hirdetések

Eladó ház
Budapest II

280 millió
350
6
szoba

Eladó ház
Budapest II

325 millió
364
8 + 1
szoba

Eladó ház
Budapest II
Nyék

279 millió
275
5
szoba

Eladó ház
Budapest II
Turista Utca

299 millió
300
4 + 1
szoba