Eladó ház, Budapest II, Aszú utca, 56900000, 190 nm

Azonosító: iROBOT 1370821 | Feladva: 2017.07.16 | Megtekintve: 9

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Lotushouse | Referens: Dr. Hannig Éva

HIRDETÉS

Ár56 900 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Budapest, II kerület

UtcaAszú Utca
Terület190 m²
Ft/ m²299 474
Telek499 m²
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma3 + 3
FűtésGáz (cirko)
Kilátáskertre néző
BútorozottNEM
Emeletek - összesen3


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak és a hamarosan megnyíló Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti ?, stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (956-os). A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ikerház 1987-ben épült m zív szerkezettel és az összes közművel ellátott. A két lakás és kertrész egymástól elválasztott, a szomszédok egymás zavarása nélkül tudják használni saját otthonukat. A kert élhető méretű (a telek teljes területe 998nm) és gondozott. A telek enyhe lejtésének köszönhetően az alsó szinten egy, a hátsó kertből nyíló lakás is kialakítható volt.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ikerházfél belső kialakítása egyedi ? az utcáról egyenesen közelíthetjük meg a garázs és akár innen, akár a kertből beléphetünk a házba. Erről a szintről mind lefelé, mind felfelé haladhatunk. Az alsó szint egy önálló lakásként is használható. A házfél majdnem eredeti állapotában várja új tulajdonosát. 2016-ban felújításra került a kazán, felújításra kerül a kémény bélelése, valamint szellőztető és CO érzékelő került beszerelésre.
Az utcaszinten belépve a földszinti előszobába érünk. A bejárattól jobbra nyílik a lépcsőház, amelyből a garázs, illetve az alsó szint nyílik. Az előszoba bal oldalán található a nappali, míg a bejárattal szemben a konyha található. Előtte egy gardróbrész található, ahonnan a WC is megközelíthető.
A szintről felfelé menve az alsó szinten a lépcsőházból nyílik a külön WC, valamint egy nagyméretű kamra, továbbá a nagyobbik szoba és a közlekedő, amelynek segítségével megközelíthető a másik szoba, a konyha és a fürdő. A konyha mérete lehetővé teszi a kényelmes étkezést is. A közlekedő végén nyílik a télikert, amelyen keresztül a kertből is beléphetünk ebbe a lakásba ? a másik két szint lakójának zavarása nélkül.
Ha az utcaszintről felfelé megyünk, egy kellemes, tágas tér fogad minket, amelyből ezen szint valamennyi helyisége megközelíthető: a szoba, két félszoba és a fürdőszoba. Az egyik félszobához egy kis erkély is kapcsolódik, amelyről messze ellátni.
HÁZ MÉRETEI:
A ház teljes beépített alapterülete 190nm, amiből a garázs 13,8nm, az alsó lakás 72,2nm, míg a felső 104,2nm.
Belmag ág minden szinten 2,7m, a felső szint is szinte teljes területében magasabb mint 1,9m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést cirkókazán biztosítja, míg a meleg vizet az alsó szinten gázbojler, a másik kettőn egy-egy villanybojler biztosítja. A telek és a lakás összközműves, minden közmű egyedileg mért.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg a földszinti részen az utcáról egyenes terepen megközelíthető garázs ad erre lehetőség keskenyebb autók részére.
A házfél irányára: 56,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó ház
Budapest II

65 millió
170
5
szoba

Eladó ház
Budapest II

58 millió
200
6
szoba

Eladó ház
Budapest II

57 millió
180
3 + 1
szoba