Eladó ház, Gige, 19990000, 189 nm

Azonosító: iROBOT 1418233 | Feladva: 2018.03.14 | Megtekintve: 5

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Királyné Hamar Anett

HIRDETÉS

Ár19 990 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó ház
Település

Gige

Terület189 m²
Ft/ m²105 767
Telek14 598 m²
Szobák száma5 + 1
FűtésGáz (cirko)
Kilátás udvari
Parkolásgarázs
Erkély mérete30HIRDETÉS

Hirdetés szövege

GYÖNYÖRŰ KIS BIRTOK ELADÓ GIGÉN!
Kaposvár vonzáskörében kínáljuk megvételre ezt a 1,5 hektáros területen elhelyezkedő, közel 200 m2-es, 3 lakásos ingatlant.
A főépület egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból, tágas fürdőszobából és két nagy, világos szobából áll. A közös teraszról eljutunk egy kisebb, szoba, fürdő, wc helyiségekből álló lakrészhez, ahol egy kis konyha kialakítása könnyedén megoldható, akár azt ott található kis kamrából. Ezen épületrészhez tartozik egy kisebb kazánház és egy pince is.
Az udvaron található még egy felújított istálló, mely jelenleg garázsból és összejövetelek helyszíneként szolgáló dühöngőből áll, valamint szintén egy lakást alakítottak ki benne, mely két szobás, fürdős, kamrás, amerikai konyhás.
Továbbá van fatároló, fúrt kút, grillező rész, gáztartály, amiről a cirkó fűtést üzemeltetik, parkosított kert, gyümölcsös, kukoricás, tehát minden, ami egy nyugodt élethez kell. Itt gazdálkodhat, termeszthet, tenyészthet, a város csak 20 km. Helyközi busszal is jól megközelíthető.
Extraként sorolhatnánk a gépesített konyhát, a mozgásérzékelős kinti lámpákat, a kályhákat és a kemencét, a hátsó részen az elektromos fűtést, a távirányítós kaput, riasztót.
Gépészetileg és esztétikailag is most fejezték be a felújítást, hőszigetelt ablakokat és 10 cm-es falszigetelést is kapott a ház.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 224105