Eladó lakás, Budapest XI, 47900000, 74 nm

Azonosító: iROBOT 1223619 | Feladva: 2017.04.22 | Megtekintve: 9

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Lotushouse | Referens: Dr. Hannig Éva

HIRDETÉS

Ár47 900 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XI kerület

Terület74 m²
Ft/ m²647 297
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma3
FűtésHázközponti egyedi méréssel
Kilátáskertre néző
Parkolásgarázs
BútorozottNEM
Emeletföldszint
Emeletek - összesen4


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Várható átadás 2017. I. negyedév!
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az építési telek Budapest XI. kerületének egyik folyamatosan fejlődő, bővülő részén, Hosszúréten helyezkedik el. Könnyedén megközelíthetjük Budapest belvárosát, de akár Budaörsöt, Törökbálintot és Budakeszit is. Tömegközlekedés tekintetében nappal használhatjuk a 8E, 108E,B buszjáratokat, illetve este a 908-as éjszakai buszt. A környék kellemes zöldövezeti, csendes, mégis kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így a közelben találunk élelmiszer boltokat, iskolát, templomot, orvost, de az Eleven Center és Gazdagrét kínálta lehetőségek sincsenek messze.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A négy lakásos lapostetős, tetőteraszos társasház egy 1267 m2 nagyságú telken épül. Az épület az utcafrontoktól 10-10 méterre található, így kellemes zöld előkerttel és kerttel körülvett. A tervezett épület teljes egészében alápincézett, továbbá felette földszint plusz két emelet kerül majd kialakításra. A tervezésnél egy barátságos, minőségi anyagokból épülő, a környezetével harmonizáló villa jellegű épület megalkotása volt a cél, mely ideálisan kialakított belső terekkel rendelkezik, ezzel megteremtve egy igazán kellemes lakókörnyezetet.
Az épület tervezésekor fontos szempont volt az energiatudatosság, így külső hőszigetelési technikája a 2018-ban életbelépő energetikai előírásoknak is megfelel.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
Az ablakoknak és teraszoknak köszönhetően a lakások természet közeliek és világosak, továbbá mindegyik kényelmes elrendezésű, jól kihasználható. A földszinti lakások továbbá saját használatú kertrésszel rendelkeznek majd, ahova közvetlen kijárása lesz az ott lakóknak.
A melegpadló burkolatok a szobákban és a nappaliban szalagparketta, választható színben, a hidegburkolatok ragasztott, kopásálló lapok, a falburkolatok a fürdőben és a WC-ben választott lapú ragasztott csempe 1,8 m mag ágig, a konyhapult felett 60 cm mag ágig. Mindegyik terasz fagyálló burkolatot kap.
A lakások hőszigetelt, acéltokos, több ponton záródó, biztonsági záras bejárati ajtókat kapnak, melyek belső borítása megegyezik a belső ajtókéval. Az épületen hat légkamrás, kettős gumitöltése 70mm profilmélységű műanyag, három réteges üvegezésű ablakrendszer kerül majd beszerelésre.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 72,96nm, amihez 21,48nm nagyságú terasz tartozik. A nappali 21,57 nm, a két hálószoba 14,28 nm és 12,25 nm nagyságúak. Ezen felül a konyha és az étkező egyaránt 5,28 nm, az előtér 4,05 nm, a fürdő 3,53 nm, a közlekedő 3,42 nm. A lakás használatát segíti továbbá a 2,66 nm nagyságú háztartási helyiség és a 0,65 nm-es kamra.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásokban kiépítésre kerül a riasztó rendszer csövezése, így később igény esetén könnyen beköthető. Ezen felül minden lakásban három telefon csatlakozó, lakószobánként egy antenna csatlakozás kerül kialakításra. A konyhában továbbá kiépítésre kerül csatlakozási lehetőség szagelszívó berendezésnek és beépítésre kerül elektromos sütő és főzőlap. Ez utóbbiból kifolyólag a helyiség gázcsatlakozással alapból nem rendelkezik. Minden lakásban továbbá egy vízóra kerül felszerelésre.
Az épületgépészeti és elektromos rendszer úgy kerül kialakításra, hogy a későbbiekben alkalmas legyen napkollektor, illetőleg napelem fogadására.
A lakások fűtését-hűtését központi Daikin hőszivattyús kazán biztosítja. A használati melegvíz ellátását szintén a kazán biztosítja a beépített indirekt fűtésű HMV tartállyal. A lakásokban padlóban, illetve oldalfalban vezetett, védőcsővel ellátott műanyag csöves rendszer kerül kialakításra. A hőleadók a fürdőszobákban törölköző szárítós radiátorok, a járólapos helyiségekben padlófűtés, a szobákban mennyezeti falfűtés, a lakásokban központi fűtést irányító szobatermosztát kerül elhelyezésre.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház pinceszintjén kialakított teremgarázsban van lehetőség, ahova 10% lejtésű rámpán juthatunk le. A beálló vételára 2,8 MFt. Igény esetén további beálló 2,5 MFt-ért vásárolható.
TÁROLÓ:
A lakáshoz vásárolandó egy 11,52nm nagyságú tároló, melynek ára 2,3 MFt, továbbá kialakításra kerül egy 5,1 nm nagyságú közös tároló is a lépcső alatti részen.
A lakás irányára: 47,88 MFt
Fizetési ütemezés alapesetben: szerződéskötéssel 20%, szerkezetkész állapot elérését követően 40%, műszaki átadást követően 20%, míg a használatba vételt követően az utolsó 20%.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XI

53.7 millió
77
3
szoba

Eladó lakás
Budapest XI
Bartók Béla Út

49.9 millió
88
2 + 2
szoba