Eladó lakás, Budapest XII, Diós árok, 112800000, 126 nm

Azonosító: iROBOT 1325430 | Feladva: 2017.07.10 | Megtekintve: 13

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Lotushouse | Referens: Tótpál Ágnes

HIRDETÉS

Ár112 800 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XII kerület

UtcaDiós Árok
Terület126 m²
Ft/ m²895 238
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma2 + 1
FűtésGáz (cirko)
Kilátáskertre néző
BútorozottNEM
Emelet1
Emeletek - összesen3


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az épület a XII. kerület zöldövezetének északkeleti lejtőjén található, a fő megközelítés lehetőségétől, a Diós ároktól felfelé. Az épület, a telek adottságait maximálisan kihasználó társasház. 4 db igényes lakással. Hatalmas ősfás kert veszi körül a házat, a Diós árok felől két duplaállásos garázst alakítottak ki a földfelszín alatt, innen lépcsőn jutunk az épülethez. A saroktelek a mellék utca felé is autó-bejáróval rendelkezik, itt jelenleg két autó számára van beállási lehetőség.
Tömegközlekedéssel is jól ellátott a helyszín, a 128-as autóbusz a telek előtt áll meg, a fogaskerekű Orgonás megállójától kb. 2 perc sétatávolságra vagyunk. Gépkocsival remek közlekedési feltételeknek örvendhetünk, Buda centruma, a Széll Kálmán tér csak 5 percnyire van, a Pesti belváros is könnyen elérhető. Ha a nyugati autópályákat szeretnénk megközelíteni, a BAH csomópont felé vagy Budakeszi irányába is mehetünk.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A háromszintes, nyeregtetős társasház a dombra épült, földszintjén szinteltolással. 8 évvel ezelőtt a ház teljes felújításon esett át. Nyílászárók korszerű többrétegű üvegezéssel ellátott újszerű ablakok, fa nyílászárók. A bejárati ajtók több ponton záródó biztonsági ajtók. A lakásokban riasztórendszer működik. Mind a négy lakás kombi gázcirkó készülékkel kialakított radiátoros fűtéssel rendelkezik. A nyári klimatizálást a kiépített split klímáknak köszönhetjük. A szobák igényes fa parkettával burkoltak, a fürdőszobák elegáns, visszafogott színekkel dekorált, fényes, tágas terek. Az első szint belmag ága nagyobb, mint a tetőtéré és a földszinté. A lakások önálló mérőkkel rendelkeznek. Minden konyhabútor elegáns, minőségi gépekkel felszerelt, nagy tárolókapacitású.
3-MAS LAKÁS JELLEMZŐJE:
Bejárata az épület oldalánál kialakított fedett előtérből nyílik. Legalsó szinten csak egy fogadótér van, lépcsőn jutunk az első szintre, jellegzetessége a lakásnak, hogy mind az első, mind a tetőtéri szint is lépcsőn megközelíthető. Lentebb vann a hálószobák és a hozzájuk tartozó fürdőszoba, a hangulatos fényekkel is megvilágított lépcsőn még egy szintet felfelé haladva jutunk a nappali-étkezőkonyha részbe, mely tetőtéri egy légterű, látszó gerendás hangulatos rész, erkéllyel, fürdőszobával, a nappali közepén két oldalról is látszó kandallóval.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: ) nm
-Nappali: ) nm
-Szoba: 9,91 nm
-Szoba:15,89 nm
-Konyha:ző:
-Zuhanyzó:4,52 nm
-Tároló:1,84 (3,07) nm
-Előszoba: 5,98 nm
-Hall: 13,02 nm
-Terasz: 7,12 nm
- Saját használatú kertrész: 158 nm
KÖLTSÉGEK:
Lakásonként felszerelt gáz-, víz- és villanyórák mérik a fogyasztást. Havonta átlagosan 50.000 Ft a közös költséggel együtt számított rezsi. A kertet kertész gondozza, a ház biztosítása, szemétszállítás és közös helyiségek világítása ebben az összegben szerepel.
TÁROLÓ:
Az épület földszintjén 4 és 5nm-es tárolókat alakítottak ki a lakásokhoz.
PARKOLÁS:
A parkolásra két autó számára a ház kertjében van lehetőség.
Irányár: 112,8 MFt
Az épületben lévő 4 eladó lakás:
Földszinti lakás önálló kertrésszel, kerti beállóval: 91 nm 94,4 MFt (com)
Belső kétszintes lakás önálló kertrésszel, ter zal, garázzsal: 119 nm 144,9 MFt (com)
Belső három szintes lakás tetőtéri hatalmas terekkel, kerti beállóval: nettó 126 nm 112,8 MFt (com)
Belső kétszintes lakás önálló kertrésszel, ter zal, garázzsal: 114 nm 138,9 MFt (com)
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XII

122.7 millió
134
4 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest XII
Rácz Aladár Út

116.5 millió
150
3 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest XII

98.6 millió
105
3
szoba

Eladó lakás
Budapest XII

98.6 millió
111
3
szoba