Ez a hirdetés nem aktív, nem jelenik meg a találati listákon!

Ha kérdése észrevétele van, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

Eladó lakás, Budapest III, Szőlő utca, 36000000, 48 nm

Azonosító: iROBOT 1338451 | Feladva: 2017.07.29 | Megtekintve: 10

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

HIRDETÉS

Ár36 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, III kerület

UtcaSzőlő Utca
Terület48 m²
Ft/ m²750 000
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Szobák száma2
FűtésEgyéb
Kilátásutcai
BútorozottNEM
Emelet2
Emeletek - összesen8


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

MAGAS MINŐSÉGŰ, ENERGIATAKARÉKOS, JÓ HELYEN LÉVŐ INGATLANOK 2018. ELSŐ NEGYEDÉVI ÁTADÁSSAL!
BÁRMELY KÉRDÉSÉVEL KÉREM FORDULJON HOZZÁM BIZALOMMAL! Igény esetén szívesen megküldöm a teljes, még elérhető lakásokat tartalmazó listát, műszaki tartalmat, megmutatom a helyszínt.
INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Óbuda szívében, mindenhez közel kínál. A közelben több iskola, még egyetem is megtalálható. Pár perc alatt akár gyalogosan is eljuthatunk a Flórián téri piachoz, bevásárló központhoz, de közel van az Átrium Euró Center bevásárló központ is. Akik a ház elhelyezkedéséhez hasonlóan a csendesebb, természet közelibb szórakozásokat kedvelik, azok pillanatokon belül a Pálvölgyi barlangban és természetvédelmi területen sétálhatnak, vagy a Hármashatárhegyen túrázhatnak. A központi elhelyezkedésnek hála a terület közlekedése kiváló. Pár száz méterre található a kötött pályás HÉV, a fonódó villamos hálózat, természetesen több autóbusz és villamosjárat is segít a közlekedésben.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A tervezett társasház vasbeton pillérvázas kialakítású, vasbeton lemez alappal, vasbeton merevítő falakkal, illetve tégla kitöltő falazattal készül, modern szigeteléssel. A gépészeti áttörések a folyosó vonalára rendezettek, így biztosítva rugalm ágot a belső válaszfalak kialakítása számára. A társasházban 43 lakás, 51 kocsibeálló, 6 tároló és 3 üzlethelyiség kerül kialakításra. Az első emeleten, nagyméretű tetőkert kerül kialakításra, aminek egy része lakáshoz csatlakozik, egy része közös terület marad.
A társasház pinceszintjén kocsi-beállók és tárolók lesznek, földszintjén félig nyitott teremgarázs, üzletek és tárolók kapnak helyet, fölötte hat lakószint és beépített tetőtér lesz. A lépcsőházban két lift is helyet kap.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
A társasház északi homlokzatával, a szomszédos épülethez egy tűzfallal csatlakozik, ezáltal a lakások mindegyike világos, napos, zöldterületre néz. Az épületben 1+1 szobástól a 4 szobásig kerülnek kialakításra a lakások, melyek mindegyike megtalálható minden szinten. A lakások túlnyomó többsége ter zal, loggiával vagy erkéllyel rendelkezik. Minden lakás kialakításánál fő szempont volt a környezetbarát technológiák alkalmazása, a fűtés költség minimalizálása, viszont a mindennapi komfort érzet optimalizálása.
A belső nyílászárók laminált típusú ajtók teli, illetve választható mélyen üvegezett kivitelben, választható színekben. A homlokzati nyílászárók hangszigetelt üvegezésű fa nyílászárók. A lakásbejárati ajtó több ponton záródó, MABISZ minősítésű. A szobákba szalag parketta kerül választható színekben, a fürdőkbe, WC-be és a konyhákba kerámiapadló- és csempeburkolat választható színekben.
Szaniterek fehér Alföldi porcelán, fehér színű, Kaldewei márkájú vagy azzal megegyező minőségű kád, szerelvények Grohe vagy azonos minőségű csaptelepek, A konyhabútor egyedi gyártású komplett konyhabútor, választható frontszínnel és munkapult színnel. Sütő, főzőlap, egytálcás rozsdamentes mosogató, szagelszívó, hűtőgép, mosogatógép a konyhabútor alap tartozéka.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Energiatakarékosság miatt, a ház napelemekkel lesz ellátva.
A lakásokban, helyiségenként szabályozható mennyezethűtő ? fűtő rendszer lesz kialakítva, a fürdőszobában padlófűtéssel. Radiátor csak a fürdőszobába kerül törölközőszárítós kivitelben. A mennyezethűtő ? fűtő rendszer levegő hőszivattyús működtetésű. A fürdőszoba és a WC helyiségeinek szellőzése elszívásos rendszerű. Telefoncsatlakozó, illetve internet csatlakozó, a szobákba és a nappali szobába kerül kialakításra. Kábeltelevíziós csatlakozáshoz szobánként 1 csatlakozó tartozik.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház környezetében van lehetőség, illetve lehetőség van beállóhely vásárlására a ház alatti teremgarázsban, vagy a földszinti félig nyitott teremgarázsban beállóhely vásárlására ? mérettől függően 2,7 MFt ? 3,3 MFt áron.
TÁROLÓ:
A teremgarázsokban tárolók is kialakításra kerülnek, melyek 300eFt/nm áron vásárolhatók meg.
KÖLTSÉGEK:
Az ingatlan vételára készültségi fokok szerinti ütemezésben, illetőleg egyedi megállapodás szerint kerülhet megfizetésre.
Fizetési ütemezés:
Regisztrációs díj a regisztrációs megállapodás aláírásakor.
A vételár 20%-a (a regisztrációs díj beszámít) az adásvételi szerződés megkötésekor ? a regisztrációt követő 14 napon belül.
A vételár 30%-a a vasbetonszerkezet elkészültekor.
A vételár 30%-a a hidegburkolatok elkészültekor.
A vételár 20%-a Készre jelentés után, a birtokbaadást megelőzően.
A BERUHÁZÓRÓL:
A beruházó célul tűzte ki, hogy az ügyfelek és a partnerek megelégedettsége mellet egyre magasabb szakmai igényességgel végezze a rábízott, valamint a vállalkozás keretében felvállalt feladatokat. Munkatársai, alkalmazottai, alvállalkozói, vezetői a társasház-építésben nagy tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkező szakemberek.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válog on közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest III

29.9 millió
54
2
szoba

Eladó lakás
Budapest III
Királyok Útja

30.9 millió
41
1 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest III

33.2 millió
42
2
szoba

Eladó lakás
Budapest III

40.4 millió
55
2
szoba