Eladó lakás, Budapest II, Margit körút, 134900000, 90 nm

Azonosító: iROBOT 1369173 | Feladva: 2017.07.11 | Megtekintve: 9

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Szabó Bálint Avatar Ingatlan Belgrád rakpart | Referens: Szabó Bálint

HIRDETÉS

Ár134 900 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, II kerület

UtcaMargit Körút
Terület90 m²
Ft/ m²1 498 889
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Építés tí­pusatégla
Szobák száma1
FűtésHázközponti egyedi méréssel
Emelet7
LiftIgen


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Az épület
A Mechwart Park ikonikus, történelmi épület, amely jelenleg is városképi védelem alatt áll. A Bauhaus stílusban épült társasház, az eredeti hangulatát megőrizve, teljeskörű felújításon és korszerűsítésen esett át.
A Bauhaus stílusra jellemző átgondolt és funkcionális tervezésnek, és elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan számos előnnyel rendelkezik:
- a város ezen területén nagyon ritka szellős beépítésnek köszönhetően a természetes napfény körbejárja az épületet, a ház minden lakásában rengeteg természetes fényt biztosítva a nagyméretű ablakokon keresztül,
- a lakások többsége a várnegyed felé biztosít kilátást,
- az épület alsó részén található K&H bankfiók a Mechwart Park recepciójával kiegészülve megnövelt biztonságos nyújt az itt lakók részére.
A lakások
Az épület minden része - beleértve a közműellátást, szigetelést, burkolatokat, épületgépészetet - vezető tervezők bevonásával gondosan, magas színvonalúan lett felújítva és modernizálva, szem előtt tartva a tökéletes funkcionalitást. Az épület lakásaiba nyitott tereket, tágas nappalikat és kényelmes hálószobákat terveztünk.
Magas műszaki tartalom és számos különleges megoldás szolgálja a kényelmet, és biztosít mérsékelt üzemeltetési költséget az itt lakók számára. Házközponti egyedi mérőórás fűtés, tripla/dupla üvegezésű ablakok a kiváló zaj és hőszigetelés érdekében. A belső falak speciális hő- és hangszigetelő rétegekkel, valamint tűzgátló tulajdonsággal rendelkeznek, komfortot és biztonságot nyújtva. Az ingatlan belmag ága nagyobb, mint az újépítésű lakások többségének, ami szintén növeli a komfortérzetet és javítja a térérzetet. Az épület exkluzív megjelenését a valódi márvány homlokzati kövek adják, amelyek egyúttal növelik a hőszigetelést is. Az épületbe belépve, tágas előtér és széles folyosó fogadja az itt lakókat. A lakásokhoz a gyors és kényelmes feljutást 3 lift biztosítja. A szemét tárolása külön helységekben megoldott.
Mechwart Park közelében a köztéri parkolási lehetőségen kívül, parkolóházakban és a Mammut bevásárlóközpontban is megoldható a parkolás.
134900000 Ft
Rugalmasan megtekinthető
További információért hívjon bátran akár munkaidő után, hétvégén és ünnepnapokon is. Az ár irányár jöjjön el tegyen ajánlatot..
Referencia szám: 165360-IR

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest II
Margit Körút

119.9 millió
108
2 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest II
Szépvölgyi Út

124.9 millió
103
2 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest II

135 millió
87
2 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest II
Mechwart Tér

109.9 millió
90
2 + 1
szoba