Eladó lakás, Budapest III, 54000000, 70 nm

Azonosító: iROBOT 1416925 | Feladva: 2018.03.14 | Megtekintve: 7

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN Ingatlanhálózat | Referens: Szomory Gábor

HIRDETÉS

Ár54 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, III kerület

Terület70 m²
Ft/ m²771 429
Építés tí­pusatégla
Szobák száma2 + 1
FűtésEgyéb
Kilátás udvari
Parkolásutcán
Erkély mérete18
Emelet3
LiftIgen


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Energiahatékony! Modern! Csendes! Központi! Kényelmes! Jó lokáció! Jó befektetés! Kiváló lehetőség!
70 nm + 18 nm erkély
A 46 lakásos új építésű épület Óbuda szívében, az amfiteátrum szomszédságában található. Közlekedési szempontból kiváló lokáció, ezenkívül a közelben minden megtalálható, ami a modern, kényelmes élethez szükséges: iskolák, óvodák, bevásárló központ, piac, boltok, hipermarketek, mozi, konditerem, stb…
A társasház északi homlokzatával, a szomszédos épülethez egy tűzfallal csatlakozik, ezáltal a lakások között egyáltalán nem található északi fekvésű. Szintek: pince + földszint + 6 emelet + tetőtér. Az emeletek közötti közlekedésre 2 lift is a lakók rendelkezésére áll.
A többi homlokzat zöldterületre néző. Az első emeleten, nagyméretű tetőkert kerül kialakításra, aminek egy része lakáshoz csatlakozik, egy része közös terület marad.
A pincében kaptak helyet az egyéni tárolók és a teremgarázs. A földszinten található a félig nyitott teremgarázs, az üzlethelységek, további egyéni tárolók, a hulladéktároló valamit az elektromos és gépészeti terek.
Gépkocsi beálló 2,7-3 millió forintért vásárolható.
Homlokzati falak: 30 cm vastag téglafal, helyenként vasbetonfal, + 15 cm kőzetgyapot hőszigetlés.
Energiatakarékosság miatt, a ház napelemekkel lesz ellátva.
Az építkezés során beépítendő anyagok, magas minőségű, első osztályú termékek.
A lakások alaprajzai közül, az élhető 1,5 szobás lakástól egészen a 4 szobás lakásokig válogathat. A különböző igények kielégítése érdekében ugyanolyan típusú lakásokat, az első emelettől egészen a 6. emeletig találhat. A lakások túlnyomó többsége terasszal, loggiával vagy erkéllyel rendelkezik. Minden lakás kialakításánál fő szempont a környezetbarát technológiák alkalmazása, a fűtés költség minimalizálása, viszont a mindennapi komfort érzet optimalizálása.
Konyhabútor: egyedi gyártású komplett konyhabútor, választható frontszínnel és munkapult színnel. Sütő, főzőlap, egytálcás rozsdamentes mosogató, szagelszívó, hűtőgép, mosogatógép a konyhabútor alap tartozéka.
A lakásokban, helyiségenként szabályozható mennyezethűtő – fűtő rendszer van kialakítva, a fürdőszobában padlófűtéssel. A mennyezet hűtő – fűtő rendszer, sugárzó rendszer, amely fizikájának köszönhetően a fűtési és hűtési energiát sokkal hatékonyabb módon közvetíti, mint a hagyományos konvekciós rendszerek (radiátorok, fan-coil-ok, RVR-k). A helyiségekben a fűtési üzemben alacsonyabb, hűtéskor magasabb levegő hőmérséklet mellett, magasabb hőkomfortot biztosít, így képes akár 25% energiát is megtakarítani. Nem mellékes plusz előnye a rendszernek, hogy nem látunk a lakásban radiátorokat (kivétel a fürdőszobai törölközőszárítós radiátor), így ezekkel nem kell számolni a lakás bebútorozása során. A mennyezethűtő – fűtő rendszer levegő hőszivattyús működtetésű.
Átadás: 2018. I. negyedév
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is!
...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 223905

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest III

44.6 millió
64
2
szoba

Eladó lakás
Budapest III
Testvérhegyi Út

43.7 millió
66
1 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest III
Pusztakúti Út

49.7 millió
78
3
szoba

Eladó lakás
Budapest III

60.4 millió
78
2 + 1
szoba