Eladó lakás, Budapest XII, Fodor utca, 125000000, 135 nm

Azonosító: iROBOT 1449753 | Feladva: 2018.03.16 | Megtekintve: 6

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: GDN-Ingatlanhálózat | Referens: Mester Mónika

HIRDETÉS

Ár125 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XII kerület

UtcaFodor Utca
Terület135 m²
Ft/ m²925 926
Építés tí­pusatégla
Szobák száma3
FűtésGáz (cirko)
Kilátáspanorámás
Parkolásgarázs
Emelet1
LiftIgenHIRDETÉS

Hirdetés szövege

Fodor utcában 2000-ben épült 3 lakásos társasház 1. emeleti 117 nm-es nappali + 2 hálós, dupla komfortos két erkélyes, kertkapcsolatos, panorámás különleges igénnyel kialakított lakása eladó.
A lakásba kulcsos lifttel tudunk eljutni akár az utca szintjéről, akár a teremgarázsból. Előszobába érkezünk, ahol a ruhákat, táskákat a beépített gardrób
fogadja.
Az előszobából léphetünk az egyterű nyitott konyhás-étkezős nappaliba, mely tágas, kényelmes életteret biztosít a család napi együttlétéhez.
A nappalihoz egy keletre és egy délre tájolt terasz kapcsolódik, ugyanezen frontokon padlótól szinte a mennyezetig érő nyílászárók engedik be a fényt, illetve biztosítják a rálátást a gyönyörű panorámára. A nappali teréből nyílik a két nagyméretű, tágas háló. Közülük az ún. szülői hálóhoz kapcsolódik közvetlenül az egyik kádas, épített zuhanyzós fürdőszoba. A két helyiség között egy beépített gardrób helyiségben kap helyet a személyes ruházat. A másik háló – jelenleg gardrób szobának használt – szintén kényelmesen tágas.
Visszatérve a nappaliba vezető folyosószakaszra, itt találjuk még a „vendég” fürdőszobát, ahol beépített zuhanyzó, Wc, és kézmosó áll rendelkezésre. A konyha mellett találunk egy kamrát, valamint egy tárolót – praktikus tereket biztosítva a háztartást kiszolgáló funkcionális eszközök elrejtésének. A fürdőszobák, konyha szaniterezése, a legutolsó csavarig minőségében top-kategóriát képvisel, csakúgy, mint a beépített konyhabútorzat, és annak Siemens gépészete. Valamennyi helyiségnek, még a beépített gardróbnak is természetes bevilágítása is van.
A lakásban külön figyelemreméltó igényességgel és alapossággal készítették el a szakaszolhatóan működtethető hangulat-világítás rendszert, következetesen végigvíve a koncepciót a hálókon és mellékhelyiségeken is. További különlegesség, hogy az 5 évvel ezelőtti lakásfelújításkor a lakás belső hőszigetelést is kapott, így kerültek fel a falra a most látható belső burkolatok. A belső nyílászárókat kicserélték 90 cm szélesekre, így a mind a lakásba, mind az egyes helyiségekbe való bejutás akár kerekesszékkel is kényelmesen megoldható. Észrevehető az az igényesség, amellyel a tulajdonos már a liftajtó burkolatától kezdve következetesen azonos borítást, színezést és minőséget alkalmazott a belső ajtókon. A légkondicionáló a konyhasziget feletti szellőztető részbe rejtett, szinte észrevétlen. Gyönyörű ide készíttetett kristály-csillár világítja be a nappali terét – túl a helyi világítást biztosító – előbb említett szakaszolható hangulat-világításon.
A szülői hálóban padlószőnyeg, a nappali-étkező, másik hálóban bükkfa parketta található. A nappaliban a parkettaszegély bőrből készült. Elegánsan észrevehetetlen igényes megoldás.
A lakáshoz tartozik a földszinten egy mosókonyha – a mosás-szárítás funkciója tehát nem terheli a lakás alapterületét. Ugyancsak ezen a szinten van a teremgarázs, amelyben 2 autó beállása is biztosított.
A lakásban riasztórendszer, klíma van kiépítve. A liftfelügyeletet 24 órában egy külső szolgáltató látja el. A kert osztatlan közös tulajdon, a kialakult szokásjog
szerint a lakók nem sértik egymás lakásai körül fekvő kertrészek használatát. A közös költség havi 46.000 Ft, mely a kertgondozás, liftügyelet, karbantartás, felújítás, szemétszállítás költségeit tartalmazza.
A lakás fűtését szintén a pinceszinten elhelyezett cirkó biztosítja, a lakásban a hőt radiátorok adják le. Csak még egy apróság: a radiátorok a fal színével azonos színűek.” ...további, több 1000 ingatlan:

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XII

130 millió
121
2 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest XII

108.3 millió
116
3
szoba

Eladó lakás
Budapest XII

112.3 millió
118
4 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest XII
Rácz Aladár Út

118.4 millió
150
3 + 2
szoba