Eladó tégla lakás, XVII, 18500000, 64 nm

Azonosító: iROBOT 1453994 | Feladva: 2018.03.09 | Megtekintve: 6

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Balla Ingatlaniroda | Referens: Orosz Brigitta

HIRDETÉS

Ár18 500 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XVII kerület

Terület64 m²
Ft/ m²289 063
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Építés tí­pusatégla
Szobák száma2
FűtésEgyéb
Parkolásutcán
Emeletföldszint
Emeletek - összesenföldszint
Komfortfokozatkomfort nélküli

Raiffeisen Lakáshitel kalkulátor

Futamidő:
Hitelösszeg:
Havi törlesztő:
(5 éves kamatperiódussal,
maximális kamatkedvezménnyel)*
KAMATLÁB
THM:

* A kamatkedvezményeknek feltételei vannak.

HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Különleges ajánlattal bővült irodánk kínálata! Rákosligeten, a számozott utcákban kínálok eladásra egy lehetőségeket rejtő, 64 nm-es társasházi lakást, kifejezetten azon leendő tulajdonosok számára, akik szeretik a villaépületek hangulatát, és nem riadnak vissza egy lakásfelújítástól.
A világos lakás egy négylakásos, tégla építésű, fafödémes villaépület középső polgári lakása, házrésze, saját, albetétesített helyrajzi számmal, társasházi alapító okirattal, és külön mérőórákkal.
A kétbejáratú lakás főbejáratán keresztül az előtérbe, majd az előszobába jutunk, ahol balra a fürdőszoba, WC, a kamra és a közös pincelejáró, szemben pedig az étkezőkonyha található. A konyhából jutunk az impozáns nappaliba, és a belőle nyíló, de külön bejáratúvá alakítható szobába. A nappaliból nyílik a lakás másik bejárata, az egyik szomszéddal közösen használt, a ház falai által U alakban védett, 24 nm-es, modern kialakítású teraszra. A ház terasz felőli részét a lakók felújították, szigetelték, az utcafront felőli része még felújításra vár, hogy újra régi pompájában tündökölhessen. A felújítás részeként a fürdőszoba és a konyha új csempét és járólapokat kaphat, a jelenlegi vegyestüzelésű fűtésrendszert pedig kiválthatja egy gázcirkó, amihez a gáz már be van vezetve az udvarba. A lakás 330 cm-es belmagassága galériás bővítési lehetőséget is magában rejt.
A 746 nm-es kertet a lakói egymás közt megosztották. A szokásjog alapján ehhez a lakáshoz saját használatú kb. 40 nm-es előkert, és egy kb. 20 nm-es hátsókert, és a közös használatú kerten álló fáskamra egy része tartozik. Jelenleg autóval parkolni a ház előtt lehet.
Várom azon komoly érdeklődők telefonhívását, akik tisztában vannak egy ilyen polgári villaépület értékével, de a felújítás költségeivel is, és szívesen megtekintenék ezt a különleges hangulatú, azonnal költözhető lakást, hogy minél hamarabb belekezdhessenek álmaik otthonának felújításába, visszaadva ennek az épületnek korábbi fényét!

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XVII
Kisvárda Utca

18 millió
65
2
szoba

Eladó lakás
Budapest XVII

16 millió
62
1 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest XVII
Egészségház Utca

20.3 millió
59
1 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest XVII
Pesti Út

19.9 millió
52
1 + 2
szoba