Eladó panel lakás, XIX, 25500000, 59 nm

Azonosító: iROBOT 1465325 | Feladva: 2018.04.09 | Megtekintve: 6

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Iroda: Balla Ingatlaniroda | Referens: Lendvainé Pető Zsuzsanna

HIRDETÉS

Ár25 500 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó lakás
Település

Budapest, XIX kerület

Terület59 m²
Ft/ m²432 203
Energia tanúsítványNincs - elfogadok árajánlatot a kötelező tanúsítvány elkészítésére
Építés tí­pusapanel
Szobák száma1 + 2
FűtésTávfűtés
Parkolásutcán
Emelet5
Emeletek - összesen11
Komfortfokozatkomfort nélküli
LiftIGEN

Raiffeisen Lakáshitel kalkulátor

Futamidő:
Hitelösszeg:
Havi törlesztő:
(5 éves kamatperiódussal,
maximális kamatkedvezménnyel)*
KAMATLÁB
THM:

* A kamatkedvezményeknek feltételei vannak.

HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Kispest egyik legszebb, központi, mégis madárcsicsergős részén található eladó 59 nm-es, 1 + 2 félszobás, étkezőkonyhás panellakás. A lakás évekkel ezelőtt felújításra került, azóta is folyamatos a korszerűsítés. A szobákban szép faparketta van, a többi helyiség járólapos. Gondosan karbantartott, igazi otthon. Teljes külső nyírászáró cserére is sor került: új német műanyag ablakok, redőnyök és szúnyoghálók. A bejárat minőségi biztonsági ajtó. A nagyteljesítményű, energiatakarékos, garanciális klíma az egész lakást nyáron (eltérő mértékben) hűtheti, télen igény szerint fűt (pár év alatt 3-4 napon került rá sor). Fogyasztásmérést (víz-csatorna, áram) mérőórák biztosítják. Energiatanúsítvány van. A lakás per- és tehermentes.
A konyhabútor, a légkeveréses, gáz és elektromos tűzhely, az alapfelszereltségen túl néhány fürdőszobai kiegészítő, tartozék (pl. mosdószekrény), ill. a klíma, beépített szekrények az ár részét képezik.
Elhelyezkedése szerint a lakás nem szélső, záró- vagy földszinti, ez is segíti nyáron a meleg, télen a hideg kívül tartását. A fűtés sok éve központilag enegiatakarékos, szezonban nappal 21, éjjel 19 C°; a hőingásokat kompenzálják, nincs túlfűtés. Felújított a lift, a postaládák, az elektromos kapurendszer, energiatakarékos a világítás, folyamatos a strangok, cirkulációs vezetékek felújítása, a tetőszigetelés karbantartása a társasházban, a szelektív szemétgyűjtés helyben biztosított. Folyamatosan nő a felújítási alap; az évek óta változatlan közös költség (12 eFt alatt) részét képezi. Panelprogram a közeljövőben esélyes. A társasház kulturált lakóközösségű.
A 151, 148, 68-as buszok, a 42-es, 50-es villamos (így pl. a Határ út) pillanatok alatt, az M3-as metró (Köki végállomás) gyalog kb. 12 perc alatt elérhető. Rövid sétára vannak az orvosi rendelők, SZTK, posta, városháza, kormányhivatal, templom, óvodák, bölcsődék, iskolák, uszoda, Lidl, Spar, CBA, Kispesti Piac, Köki Terminál, EU-konform játszóterek, fitneszpark, éttermek, szórakozási lehetőségek.

Hasonló hirdetések

Eladó lakás
Budapest XIX
Klapka Utca

22 millió
52
1 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest XIX
Nádasdy utca

24.3 millió
53
2 + 1
szoba

Eladó lakás
Budapest XIX
Kisfaludy Utca

22.5 millió
53
1 + 2
szoba

Eladó lakás
Budapest XIX
Zalaegerszeg Utca

23.9 millió
48
2
szoba