Eladó telek Szendehely, Katalinpuszta, Ady Endre

Azonosító: iROBOT 1212306 | Feladva: 2018.02.22 | Megtekintve: 950

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Magánhirdető vagyok ingatlanos segítséget elfogadok

HIRDETÉS

Ár5 500 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó telek
Település

Szendehely

Városrész Katalinpuszta
UtcaAdy Endre utca
Telek900 m²
Telek típusalakóövezeti
Villanyvan
Vízvan
Csatornavan
Gáztelken


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Telekár alatt, családi otthonnak, de akár vállalkozási telephelynek is kiváló ingatlan eladó! Szendehely- Katalinpusztán van a telek, amin rengeteg gyümölcsfa (alma, körte, cseresznye, meggy, sárgabarack, őszibarack, szilva, ringló, dió, gesztenye stb.), díszfa és bokor található. Valamint egy 110 négyzetméteres családi-ház, ami bontandó vagy igény szerint felújítható! A ház tetőszerkezete sajnos leégett, így csak a falai állnak. Az egész ingatlan értéke 20 M Ft volt, 1 szoba, ami betonfödémes, épen maradt, de még befejezés előtt állt, hiányzik a belső vakolat és a burkolat. Minden helységben padlófűtés van, ami valószínű nem sérült meg. Kb. 6-7 millió ráfordításával egy 4 szobás, amerikai stílusú konyha-nappalis, külön fürdő és mosdó helyiségből álló csodás ingatlanhoz juthat. A terasz közvetlenül a tűzkár előtt lett befejezve, aminek szintén nem esett nagyobb baja. A gyümölcsfák bőven termőek, és a díszfák, bokrok nagyon hangulatossá teszik az egész telket. Természetesen a közművek mind a telken belül vannak, víz, csatorna, gáz, villany, valamint egy betongyűrűs kút, amiről a locsolás megoldható.
A telek három részre osztott, van előkert, középen a terasz, szőlő lugas, garázs hely, és a felsőrészen a gyümölcsös. Az ár fix, mivel jóval telekár alatt kínáljuk!
Katalinpuszta nagyon jó adottságokkal rendelkező kis falú. Közel a város és a főváros is, mégis nyugodt, dombokkal, hegyekkel és erdőkkel körülvett kis gyöngyszem.
Ideális lehet vállalkozások részére telephelyként, hiszen területileg az elmaradott és kiemelt támogatási potenciállal rendelkező Nógrád megyében fekszik, ugyanakkor néhány száz méterre van Pest megye határától. Ezen adottságai révén sikeres telephely létesítési és fejlesztési pályázatok ideális helyszíne lehet.
A telektől 5 percre van a buszmegálló, onnan 15-20 perc alatt Vácon lehetünk, vagy autóval a M2-es úton 30 perc alatt Bp-en vagyunk. Katalinpuszta legjobb utcájának majdnem az elején található a telek, szemben az erdő, pár lépés és ragyogó túra utakat tehetünk.
A buszmegálló mellett van egy nonstop kisbolt, egy vendéglő és egy remek zöldséges bolt.
A közelben két helyen is van lovaglási lehetőség, valamint a nemrég átadott Gyadai tanösvény, ahonnan csodás kirándulásokat lehet tenni, pár óra alatt eljutunk a Naszály hegyre!