Eladó telek Budapest, XII kerület, Széchenyihegy, Pinty KIEMELT HIRDETÉS

Azonosító: iROBOT 1474756 | Feladva: 2018.05.13 | Megtekintve: 1543

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Magánhirdető vagyok ingatlanos segítséget nem kérek

HIRDETÉS

Ár178 000 000 Ft
Ingyenes hitelkalkulátor
IngatlanEladó telek
Település

Budapest, XII kerület

Városrész Széchenyihegy
UtcaPinty utca
Telek2 001 m²
Telek típusalakóövezeti
Kilátáspanorámás
Villanytelken
Víztelken
Csatornautcában van
Gázutcában van


HIRDETÉS

Hirdetés szövege

Eladó 2001nm-es L6-XII/Sz5 övezeti besorolású építési terület a XII. kerület egyik legpatinásabb környékén a Széchényi-hegyen a Pinty utcában, annak is a legjobb helyén: a zsákutca végében. Víz, villany bevezetve, gáz telekhatáron, szennyvíz vezeték pedig az ingatlantól kb. 150 méterre.
A besorolás szerint a legkisebb terület 1000nm, a legnagyobb beépítési mérték 15%, szintterületi mutató: 0,25 +0,05. Terepszint alatti beépítettség 35%, zöldterületi mutató 75%.
A területre családi ház, ikerház, két külön álló ház és társasház is építhető. Társasház esetén az ingatlanra az övezeti besorolás szerint maximum 2 épületet, összesen maximum 6 lakást lehet ráépíteni (egy épületben maximum 4 lakás). Ezek összterülete 500 m2 lehet, amelyhez még hozzájön összesen 100m2 terület, amit felhasználhat parkoló́ létesítésére, valamint a rendeltetési egységekhez tartozó tárolók, gépészeti helyiségek és ezekhez szükséges közlekedő területek kialakítására (ha a helyiség teljes egészében az eredeti terepszint alatt, ablak nélkül épül).
Az ingatlan ára 178MFt.
A XII. kerületben lévő ingatlanok kiváló befektetésnek számítanak, az itt épült lakások, házak ára folyamatosan emelkedik, nemcsak a kerület régóta tartó népszerűsége miatt, hanem mert egyre kevesebb a beépíthető, üres telek.
Az ingatlan árába 40MFt készpénz feletti részbe budapesti meglévő vagy épülő lakásokat, esetleg balatonparti lakást beszámítok.
Kérem, hogy ingatlanosok NE keressenek! Nem kívánok a meglévő megállapodásaim mellé újabbakat kötni!