HIRDETÉS FELADÁSA add_circle_outline
arrow_forward
Város keresése
Pest Buda Budapest I. ker II. ker III. ker IV. ker V. ker VI. ker VII. ker VIII. ker IX. ker X. ker XI. ker XII. ker XIII. ker XIV. ker XV. ker XVI. ker XVII. ker XVIII. ker XIX. ker XX. ker XXI. ker XXII. ker XXIII. ker
Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Érd Kaposvár Sopron Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Szigetszentmiklós Cegléd Baja Salgótarján Szekszárd
Északi part Déli part Egész Balaton Balatonakarattya Balatonkenese Balatonfűzfő Balatonalmádi Alsóörs Paloznak Csopak Balatonfüred Tihany Aszófő Örvényes Balatonudvari Balatonakali Zánka Balatonszepezd Révfülöp Kővágóörs Balatonrendes Ábrahámhegy Badacsonytomaj Badacsonytördemic Szigliget Balatonederics Balatongyörök Vonyarcvashegy Gyenesdiás Keszthely Balatonvilágos Siófok Zamárdi Szántód Balatonföldvár Balatonszárszó Balatonszemes Balatonlelle Balatonboglár Fonyód Balatonfenyves Balatonmáriafürdő Balatonkeresztúr Balatonberény
Utca keresése
Ingatlan ára millió Ft
Ingatlan területe
Épület típusa
Szobák száma
Kilátás
Lift
Telek méret
Telek tipus
Víz
Csatorna
Villany
Gáz
Parkolohelyek száma
Parkolohely tipusa
Iroda elhelyezése
Parkolási lehetőségek
Bútorozott?
Kaució?
Kistestű állat engedélyezett?
Mégsem
A böngésződ elavult, nem biztonságos! Javasoljuk, hogy frissítsd böngésződ!
Ha elavult böngészőt használsz, annak hatása lehet az oldalon lévő felhasználói élményére, néhány funkció nem működhet!
Modern böngésző beszerzése

Az ingatlanROBOT.hu portál Általános Szolgáltatási Feltételei

Ami még érdekelhet:
Bankkártyás fizetés Adatvédelmi szabályzat Cookie szabályzat


Az ingatlanROBOT.hu oldalon elérhető internetes szolgáltatás igénybevételével Ön az alábbi feltételeket elfogadja.

Rövid összefoglaló

Szolgáltatásaink igénybevétele során nincsenek rejtett költségek, ha fizetős egy szolgáltatásunk azt mindig előre és egyértelműen jelezzük. Díjat utólag nem számítunk fel, így Önt nem érheti váratlan meglepetés. Szolgáltatásaink bankkártyás fizetés esetén azonnal, egyéb esetben a díj beérkezését követően aktiválódnak.

A Ön személyes adatait úgy kezeljük mintha a sajátunk lenne, azt másoknak nem adjuk át csak egyértelmű beleegyezése után (például molinó rendelése során postázási adatait kizárólag a molinó készítő partnerünknek adjuk át a molinó mielőbbi postázása/kézbesítése céljából).

A feladott ingatlan hirdetése valós ingatlanak kell lennie, a megadott információkért Ön felel.

Az ingatlanROBOT.hu elsősorban ingatlan hirdetések közzétételével foglalkozik, illetve lehetőséget biztosít újsághirdetések feladására is (nem csak ingatlan témában). Az újsághirdetések feladása során lapok szerkesztősége fenntartja a jogot a nem megfelelő tartalmú hirdetés visszautasítására illetve kérhetik annak módosítását.

Az ingatlanROBOT.hu portálon kizárólag eladó vagy kiadó ingatlan hirdetések adhatók fel.
“Lakást keresek” típusú hirdetéseket nem lehet feladni. A feladott hirdetések kizárólag ingatlanok kínálatára vonatkozhatnak, keresésére nem. (Ha Ön lakást keres és erre vonatkozó apróhirdetést kíván közzétenni, akkor Önnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy azt nagy példányszámú újságokban közzétegye. Újsághirdetés feladása portálunkon keresztül az adott újság tarifáinak megfelelő áron, de sok esetben annál kedvezőbb árakkal lehetséges. Újsághirdetést nem csak ingatlan, hanem bármely egyéb /az adott újság szabályzata szerint elfogadott/ témakörben is feladhat.)

Portálunkon feladott ingatlan hirdetések tekintetében fenntartjuk a jogot a hirdetések, reklámok és egyéb, elhelyezett tartalmak törlésére, ha az:
 • - megtévesztő információt tartalmaz;
 • - nem ingatlan témájú;
 • - nem a rovat jellegének megfelelő (pl. eladó ház kategóriába, kiadó lakás tartalmú hirdetés feladása);
 • - jogszabályba ütköző hirdetés;
 • - jó erkölcsbe ütköző hirdetés;
 • - hiányos tartalmú hirdetés, amely nem nyújt kellő információt vagy a valóságnak vélhetően nem megfelelő adatokat tartalmaz;
 • - oldaláról kimutató internetes linket tartalmaz;
 • - a hirdetések szöveges részében nem csak a hirdetett ingatlannal kapcsolatos információk szerepelnek, hanem egyéb szolgáltatások, reklámok is;
 • - a tartalom technikai problémát okoz oldalunkon, vagy nem megfelelő formátumú;
 • - minden egyéb, a fentiekben fel nem sorolt olyan információ, melyet hatályos jogszabály tilt;
Az ingatlanROBOT.hu üzemeltetője fenntartják magának a változtatás jogát mind a weboldal, mind pedig az azon szereplő apróhirdetések, reklámok és egyéb anyagok tekintetében.

Fényképek
Az ingatlanROBOT.hu portálon a logóval, feliratokkal ellátott valamint bekeretezett fényképek feltöltése nem kívánatos.

Elérhetőségek a hirdetésben
A hirdetés szövegében tilos megadni elérhetőséget (e-mail cím, telefonszám), azt a hirdetés feladásakor külön mezőben kell megadni, így pontosan tudjuk mérni hányan érdeklődnek hirdetése iránt.

Ingatlan irodákra vonatkozó kiegészítő szabályozás
Automatikus áttöltés
Ingatlan irodáknak lehetőséget biztosítunk hirdetéseik áttöltésére. XML áttöltés/import esetén az előfizetés indulásakor az összes hirdetést átemeljük az ingatlanROBOT.hu portálra. Az első áttöltést követően a hirdetések tömeges letörlése, majd újbóli áttöltése (előrehelyezése) szabálytalan hirdetési tevékenységnek minősül. Az érdeklődők számának ilyen - más hirdetők kárára történő - fokozása az előfizető eltiltását eredményezheti. A portál algoritmusa az ilyen jellegű tevékenységet folyamatosan figyeli és blokkolja.

Magánszemélyek részére
Az ingatlanROBOT.hu weboldalon magánszemélyek egy darab ingyenes szöveges hirdetést adhatnak fel. Fényképek megjelenítése illetve további (az értékesítést elősegítő) szolgáltatás megrendelése díjfizetést követően lehetséges!

Az ingatlanROBOT.hu oldalon feladott ingatlan hirdetésekben tilos kifelé mutató linket szerepeltetni. Ezeket a hirdetéseket az ingatlanROBOT.hu jogosult felfüggeszteni, illetve törölni.

Tudnivalók a fizetett szolgáltatásokról
Egynél több ingatlan hirdetés megjelenítése (ha a hirdetőnek már van egy ingyenes hirdetése) valamint további szolgáltatások igénybevétele térítés ellenében lehetséges (fizetni bankkártyával, banki utalással vagy személyesen készpénz befizetéssel CIB bankban lehetséges). Szolgáltatásaink bankkártyás fizetés esetén azonnal, egyéb fizetési módok esetén a befizetett díj megérkezése után aktiválódnak.
Fontos, hogy minden szolgáltatásunkért előre kell fizetni. Utólag semmilyen díjat nem kérünk!

A Felhasználók jogai és kötelezettségei
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a honlapon elhelyezett adatok, anyagok, információk tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik, valamint az illegális tartalmú hirdetések feladása hatósági eljárást vonhat maga után.

Felhasználó viseli a szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is. Az ingatlanROBOT.hu által szolgáltatott tartalmak kizárólag a vonatkozó jogszabályi keretek között használhatók fel. Tilos ezen tartalmak bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolása, átvétele, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele az ingatlanROBOT.hu kifejezett, írásbeli hozzájárulása nélkül.

Felhasználó elfogadja, hogy az ingatlanROBOT.hu e-mailt küldhet a regisztrációkor használt e-mail címére. Ezek a levelek tartalmazzák a hirdetéssel kapcsolatos információkat illetve értesítést a hirdetésre érkezett érdeklődő üzenetekről. Ezek az üzenetek nem minősülnek reklámnak, csupán a Felhasználó által feladott hirdetések állapotáról tájékoztatnak.

Az ingatlanROBOT.hu nem köteles ellenőrizni az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Jogunkban áll, a fenti előírásokba ütköző hirdetéseket előzetes értesítés nélkül törölni, illetve a magyar helyesírás szabályainak megfelelő korrektúrát végrehajtani.

Apróhirdetés feladása nyomtatott újságokban
Az ingatlanROBOT.hu portálon lehetőség van apróhirdetés feladására nem csak ingatlan témában, hanem az adott újság által kínált összes apróhirdetési kategóriában is. Az újságokba történő apróhirdetés feladás közvetített szolgáltatás keretében valósul meg.

Üzleti, vállalkozói / közületi hirdetésnek minősülnek mindazon hirdetések, amelyekből a hirdetőnek folyamatos bevétele/jövedelme származik (függetlenül attól, hogy a hirdető magánszemély, egyéni vállalkozó vagy cég).

A szerkesztőségek fenntartják maguknak a jogot, hogy a magánjellegű kategóriában feladott, de egyértelműen üzleti hirdetéseket csak a teljes díjtétel beérkezése után jelentesse meg.

Apróhirdetés szövegének függvényében a lapok szerkesztőségei fenntartják a jogot a hirdetés visszautasítására vagy kérhetik annak módosítását, többek között ha a hirdetési szövege:
 • - értelmetlen vagy egybe írt szavakat tartalmaz
 • - másokat minősít, sérteget
 • - illetlen, megbotránkoztató
 • - önkényuralmi jelképpel kapcsolatos
 • - személyiségi jogokat sértő
 • - bűncselekmény elkövetésére buzdító
 • - valótlan tartalmú szöveg, stb

Az ingatlanROBOT.hu portál nem vonható felelősségre a felhasználó(k) által közölt tartalomért. Az újságokba történő apróhirdetések feladója teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy az általa közzétett szöveg nem ütközik jogszabályba illetve valós tartalmú. Teljes körűen szavatosságot vállal azért, hogy beszerezte a szöveg megjelenítéséhez esetlegesen szükséges valamennyi engedélyt és hozzájárulást, továbbá azért, hogy szöveg hirdetése nem sérti más harmadik személy személyiségi jogait, nincsen olyan, különösen kegyeleti vagy személyes adatvédelmi joggal vagy szellemi alkotással kapcsolatos joga harmadik személynek, mely a szöveg közzétételét megakadályozza, korlátozza vagy ezen jogok jogosultjainak érdekeit, jogait sérti.

Adatvédelmi szabályzat
Az ingatlanROBOT.hu tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő jogokat, és eleget tesz az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendeletének (2016. április 27.), amely a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról rendelkezik (általános adatvédelmi rendelet, GDPR). Bővebb információért kérjük tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat. Adatvédelmi szabályzat

A kezelt adatok köre
Az ingatlanROBOT.hu oldal használatához az alábbi személyes adatokat kérjük megadni: név, e-mail cím, telefonszám és bizonyos szolgáltatások esetén a számlázási adatokat illetve postázási adatokat.

Ingatlanhirdetés feladása esetén, a regisztrációkor megadott telefonszám nyilvánosan megjelenik, a nevét és az e-mail címét nem jelenitjük meg.
A hirdetés szövegében található kapcsolattartási adatok (például: név, telefonszám) nyilvánosan megjelenik oldalunkon.

Az ingatlanROBOT.hu kizárólag abból a célból kezel személyes adatokat, hogy a hirdető ügyfelek vagy az olvasók tekintetében biztosítsuk a megfelelő, színvonalú kiszolgálást végezzünk.

Az ingatlanROBOT.hu a személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

Védjegyoltalom és szerzői jog
Az ingatlanROBOT.hu weboldala, az azon megjelenő valamennyi információ, képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag a domain tulajdonosa (Tower Immo Kft ) kifejezett, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felelősség kizárása
Az ingatlanROBOT.hu weboldalon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért, esetleges módosulásáért felelősséget nem vállalunk. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

Az ingatlanROBOT.hu és üzemeltetője semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a Felhasználók által használt keresési paraméterek és a feladott hirdetések alapján összefoglaló tanulmányokat, elemzéseket készítsen. A weboldal Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a weboldal bármely részét tetszőlegesen átalakítsa, megszüntesse, vagy kiegészítse, illetve a szolgáltatást részben, vagy egészében megszüntesse.

A weboldal használatára vonatkozó egyéb rendelkezés/span>
Az ingatlanROBOT.hu portálon (ingatlanközvetítő, ingatlanfejlesztő és –beruházó cégek) előfizetési díj ellenében több hirdetést adnak fel egyszerre, valamint a hirdetés hatékonyságát növelő szolgáltatásokat rendelhetnek meg.

Amennyiben az Ügyfél a szolgáltatási díj megfizetésével késedelembe esik, Üzemeltető 30 napra inaktiválja a hirdetéseket. Ha az Ügyfél a 30. napot meghaladóan sem fizeti meg a Szolgáltatás díját akkor az Ügyfél összes hirdetését töröljük.

Amennyiben az Előfizető olyan szolgáltatást vesz igénybe, melynek feltétele harmadik féllel (pl. XML szolgáltatóval) megkötött érvényes szerződés megléte, az Előfizető nem követelheti a már befizetett szolgáltatási díj visszatérítését, amennyiben a harmadik féllel kötött szerződése bármilyen okból megszűnik.

A díjköteles szolgáltatások aktiválásához az előfizetési díjak Üzemeltetőhöz történő beérkezése szükséges. A díjfizetés akkor minősül teljesítettnek, amikor azt az Üzemeltető bankszámláján hiánytalanul jóváírják. A teljesítés további feltétele, hogy a díjfizető azonos legyen az előfizetést megrendelő céggel/személlyel.

A portál a Hirdetési szabályzatot jogosult egyoldalúan módosítani a módosítással érintett hirdetők előzetes értesítése mellett. A módosításokat azok hatálybalépése előtt legalább 14 nappal a weboldalon közzétesszük. Az új ügyfelek számára a módosított szabályzat a közlés napján válik hatályossá.

Díjcsomagok
Az ingatlanROBOT.hu bármikor jogosult az általa megadott díjszabást egyoldalúan módosítani. A módosított díjszabás a közzététellel utáni az új megrendelésekre vonatkozik. A meglévő előfizetések esetén az előfizetett időtartam lejárta után lép életbe.
A díjcsomagok árát minden esetben egyértelműen feltüntejük portálunkon.

Számlázás
Az ingatlanROBOT.hu alapesetben elektronikus számlát állít ki, melyet email-ben küld meg előfizetői részére. Amennyiben Ön nem tud e-számlát fogadni kérjük ezt jelezze részünkre (ez esetben papír alapú számlát állítunk ki Önnek).

Mi az az elektronikus számla?

Az e-számlával kapcsolatos előírásokat a következő törvényi helyek szabályozzák:
 • - Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvényi
 • - Elektronikus számlával kapcsolatos rendelkezésekről szóló 46/2007. (XI. 29.) PM
 • - 24/1995 (XI.22.) PM rendelet
A szabályozás pontosan leírja az elektronikus számla adattartalmát (mely megegyezik a papír alapú számlával), és kezelésének módját.

Hogyan tudom ellenőrizni az e-számla hitelességét?

Ehhez a művelethez az elektronikus számlát PDF olvasóban kell megnyitnia (például Adobe Acrobat Reader, amit ingyenesen letölthet innen: http://get.adobe.com/reader/).
 • - Megnyitás után kattintson a lap bal szélén, felül található függőleges ikonsor harmadik elemére:Aláírások.
 • - A megnyíló felületen kattintson jobb gombbal az első (legfelső) elemen ("Hitelesítette: KBOSS.hu Kft.").
 • - A felugró menüből válassza az "Aláírás tulajdonságok megjelenítése" menüpontot.
 • - Az "Aláíró" fülön a tanúsítvány, míg a "Dátum/Idő" fülön az időpecsét hitelességét ellenőrizheti.


Jelen szabályzat 2018. Július 10. napján lép hatályba.
Közzététel dátuma: 2018 július 1.